![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni özledim sur kentim
Bağrında doğdum Bağrında soludum havayı Bağrında yatanlarım var Bağrına basıp geçenlerin olduğu zamanda Sam yelinin serinliğini özleyişimle Burnumda tutuyor herşeyin Az kaldı yirmiden bir aşağı yirmiden bir yukarı Sana gelmeme az kaldı ansız kapını çalabilirim. Senden ayrılırken ölüm gelsin diye Dua etmiştim ölümü arzulamıştım Aslında bu kısa yolculuğa çıkarken Ölmek için başlamıştım bu sonu belli olmayan sefere Ama olmadı yapamdaım kıyıdan döndüm... Adın kimliğimde yazıyor diye Zulüm gördüm ezildim kahroldum kahredildim Senin adını lekeleyenlerden olmadığım halde Sabıkalı Olanlarla aynı kefeye konuldum Çünkü adın adımın önünde yazılı sur kentim Seni görüp o muhteşem tarihini bilmeyenler Seni lekeleyenlerle aynı anlayışta. Sana zarar vermekten Seni kötüleyip aşağı görmekten Sana hakaret etmekten Başka amaçları yok Ben herşeye rağmen Sana hayranım sur kentim Seni özledim Sağ olmazsa da Ölü bedenim gelecek Sana ulaşacağım Er yada geç geleceğim Beni bağrında saklayacağına İnanıyorum sur kentim Ben sana sevdalıyım Sana susadım bekle sağ gelmesem de Mutlaka ölü bedenimle geleceğim O gün 19 ocak cuma olacak Geçerse bu tarih bilki ölüm gelecek sana Ve beni unutma sakla bağrında Sur kentim seni özledim.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|