![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şimdi seni sevmenin saati geliyor.
Yani sabah başlıyor. Her gün aynı saatte başlayıp Aynı saatte bitiyor Tutarsa üç beş saati uykuda Tutmazsa hepsi ayakta Yevmiyem her gün peşin Bir ahulu bakış Hele hele denk düşüpte Göz göze olursa oh değme keyfime (her ne kadar bu az gelmeye başlasa da) …………………………………… Hemen koşmalıyım birazdan buradan geçersin Sen işine Ben senin derdine, Mesai başlayacak birazdan . Akşamdan ütüledim elbiseleri Tıraşımı oldum… Kahvaltı mı? Boş ver Zaten seni görmesem boğazımdan geçmiyor . Yarım saat erkenden indim yine caddeye Hava buz gibi, donuyorum Birazdan o minik burnun kırmızı, Dudakların titreyerek geçeceksin buradan Hasret dolu yüreğim sana bakarken koca bir ahhh çekecek. Acaba geçerken başını kaldırıp ta bakarmısın bana Lütfen bak… Çelik gibi gururum bile eğilirken karşında Nefsime kör zincirler vurup gitme Lütfen bak Bir kere daha değsin gözün gözüme . Evet işte göründün köşeden Aman tanrım Bu ne biçim esaret Yine teslim oluyorum sana Adımların yaklaştıkça kalbimin sesi kulağıma geliyor İşte yine o bakış… İçimde yanardağlar patlıyor ……………………………………………… Sesim kısılmasa belki bu sefer söyleyebilecem Ama yine boğazıma durdu bir taş Hayır bu defa söyleyecem Çılgınca atan kalbim Durmazsa eğer Allahım Bu nasıl bir işkence böyle İçim yanıyor, ateşlere düşüyorum ama Ama daha fazlasını istiyorum Izdıraba düşerken vücudum Mutlu oluyorum yinede Seni görünce . Evet, şimdi söylemeliyim… Ne var ne yok hepsini dökmeliyim İçimde açan gülleri demet demet sermeliyim önüne . Of offffff geçip gittin yine Davetkâr bakışla…… Bir hüzün daha kazındı hevesime. . Yarın Pazar geçmeyeceksin buradan Bakmayacaksın bu korkağın yüzüne, Ben yine aynanın karşısında konusacam seninle Sen varmışsın gibi Tabi orda da lal olmazsam eğer Öylece bakıp kalmazsam kendi gözlerime
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|