![]() |
|
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2087
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geldin sen
Gördüm Seni İçim cız etti Gözlerinide bir ışıltı saçların benim ölüm parmaklıklarım sana baktım o gün baktım baktım ama bidaha bakamadım bakmaya kıyamadım Dedimki sana bir çocuk masumlğunda:SENİ SEVİYORUM Sustun başını yere eğip bana baktım bana baktım dedin ki :Bende Nasıl inanmıştım nasıl? Ama o melek yüze nasıl kanmayabilirdim ki? Herşey gözüme Harika gözüküyordu.... Kusurların varsa bile ben örtüyordum Başıma Taç etmiştim seni yüreğimin sultanı ama sen sen sen ş-ş-şey... dilim varmıyor sana kötü bir laf söylemeye hala O gün telefondan aradım seni -Nasılsın aşkım? -İyim -Neredesin? -Gizemleyim neyse kapatıyorum ŞAŞIRMIŞTIM 10 SANİYE SÜRMÜŞTÜ BU KONUŞMA -Gizemi aradım -Nerdesin -Evdeyim -Elif neyapıyor sinirli gibiydi -Elif cafede BAŞIMDAN KAYNAR Sular Döküldü Atladım gittim cafeye Birde baktım en yakın gördüğüm dost bildiğim bir ŞEREFSİZLE Yaklaştım ve sordum -N'yapıyorsunuz lan burda Boyunlarını büktüler ULAN NEDEN BOYNUNUZU BÜKECEK HAREKETLER İŞLER YAPIYORSUNUZ? Tam vurucaktım melek yüzlüme vuramadım tam o ********e kaldırdım elimi elim kirlenir dedim NEYSE YA ÜZÜLMEYİN UNUTTUM O Melek şeytanı Dövdüm o Çakalı Artık Yeni Bir Sevgilimi Var Beni Hep seven Hem daha iyi Hemde Daha GÜZEL |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|