![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3343
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk ve Körlük
karanlık *******ime doğardın, güneşim olurdun sen, yağmurun yağdığını işitiyorken içerden, sonsuz bir şiir gücü katardın, gözlerinin feri kaçmış bir şairi öykünürdüm, musalar, ilham perileri, gelip giderken, tüm cümlelerim yarım kalırken, tamamlanması gereken, anakaraların artçı depremleri gibi irili ufaklı, kapkara şiirler yazdırırdın bana, yağmurların yağdığı, şimşeklerin çaktığı, doluların düştüğü odamın dışında doğardın. sen güneşe benzerdin. ben yol bilmez, iz bilmez insanlardan birine benzerdim, daha dünkü şairdim. sen sabah gelirdin, akşam giderdin; ecirdin, gündelikçiydin. ötede kınalanırdı ellerin ölü gözlü bir kadın tarafından, her yere dağılmıştı saçlarının kokusu her gece rüyalarıma girdin derindi kuşların uykusu sıcacıktın, üryandın, kim yaklaşsa yakardın gidiyordun her akşam aklın fikrin karanlıktaydı hep ona gidiyordun; oysa ben senden ona giderken, yürüdüğüm yolları aydınlatmanı istemiyorum. ben senin bir de gözlerim olmanı istiyorum. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|