![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 45558
İtibar Gücü: 1298
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() - bayaannn gülüsünüz ne kadar tatli. babaniz sekerci mi?
- hayir semerci senin gibi eseklere semer dikiyoo - Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki... Ama onu ben yaktim, beni de sen - Allala enteresan... Bence de sen ve sigaram benziyosunuz... Ikinizi de ayagimin altinda ezebilirim - Upss - sizi birine benzetiyor gibiyim? - siyah kusak var bende.... asil ben seni benzetebilirim - Ne güzel gözleriniz var - Lens onlar - eööe olsun yine de güzel - ha sonuna kadar zorlucam sansimi diyosun - Merhaba nasilsin - ??? - Sasirdin mi - ??? - Ben Varol.. - Yokol!!! - Ilk görüste aska inanir misiniz - .... - Inanmiyosaniz çikip bi daha gelicem de - ay yesinler sempatik sey - ehehe - dövecem ama bak - yalnizmiyiz? - Sordugun soruyla çelisme - nasi???? - hem çogul hem yalniz olamayiz dimi ama - öhmm pardon - ne o bayim.. zeki mi geldim? - Tanrim... Sizi daha önce tanimaliydim - Ben o kadar vakit kaybini göze alamazdim - Nasil??? - Naş diyorum kisa ve öz - Pardon tanisabilir miyiz? - Sebep? - eeöö - eee - güzelsiniz desem - bu benim sorunum desem? - pardon abla -Daha önce tanismis miydik yavrum -Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem -Hönk Adam kizin oturdugu masaya yaklasir yanindaki bos sandalyeyi tutar ve dil sürçmek suretiyle -Bos musunuz -Hayir arkayi besledik gör müyon mu -Ben sandalye için sormustum -Ben sizi yanliz birakayim o zaman Ne kadar güzelsiniz - Biliyorum... Onun için bu yasta evliyim - Pardon yenge mekan haydarpasa -pardon saati sorablir miyim? -surda kocaman yazio göremiyo musun? Kiz köpek gezdirmektedir; - ehhehe ne sevimli sey... Isirir mi - Parcalar bile -pardon saatiniz var mi acaba? --yok maalesef... -bende var... -iyi güle güle kullan - pardon saatiniz var mi acaba? - yok, maalesef. - aliriz? - yemezler |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 15 Thanked 3 Times in 3 Posts
Üye No: 18755
İtibar Gücü: 2005
Rep Puanı : 2278
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Güzeldi...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|