|  | 
|  03-08-2008, 08:01 PM | #1 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Dec 2006 Konum: KoCaELi Yaş: 40 
 Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts 
Üye No: 23848
 İtibar Gücü: 8798 Rep Puanı : 54700 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |  Aç kapıyı bak ne diyeceğim  Aç kapıyı ben geldim   Korka korka değil, usul usul değil ,   Elim yüreğimde çarpa çarpa geldim ,   Aç kapıyı bak ne diyeceğim   Bir senin ellerinden, bir senin gözlerinden   Dişlerinden, dudaklarından   Nergisler ocak ayında açtı   Kendimden bahsetmeyeceğim   Yediveren güllerden, duvardan sarkan güllerden   Çocuklardan, sabah erken okula giderlerken   Atlardan bahsedeceğim,kan ter içindeki atlardan   Aç kapıyı bak ne diyeceğim   Ne kadar küsülü çocuk varsa barıştırdım oynuyorlar   Tam kırk çeşit sarmaşık gül buldum penceremin dibinde açacak   Ekinleri dolu vurmadı, çekirge gelmedi, kurak olmadı   Yorgunum demeyeceğim,bir evimiz olsa demeyeceğim   Yüreğim daralıyor demeyeceğim   Bir baksan gözlerime başını çevirmeyeceksin   Yürüyüp gitmeyeceksin,elini çekmeyeceksin   Bir baksan gözlerime   Dağda yakılmış ateşler göreceksin   Aç kapıyı kim geldi bak  Bak nasıl havalandı güvercin   Açmam diyemezsin artık   Aç....  BERİN TAŞAN | 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |