![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yine buradayım
Seni düşündüğüm bu gece de Bilirim senin beni sevmediğini Yine de yaşarım sensizliği Geçmez *******, günler Seninle birlikte hem de sensiz Bir hayal, bir de benle beraber Yaşarım belki de delirmişçesine Seni hep severim mutsuz olsamda Ne olur sende gelsene Bu büyük aşka karşılık versene Geçen yıllarla beraber Bu aşkın küllenmesine izin verme Belkide mutlu oluruz senle Denemek belkide mutluluk demek Ne olur gücenme Bu hayallere Yaşamak sensiz, ölüm demek Belki de 1000 ölmek demek Benimle beraber bir hayat sürmek Belki de gerçek mutluluğu bilmek Hep mutlu olmak varken Böyle acı çekmek niye Belki de birlikte seninle, Yaşarız... Olmasa da bu hayaller seninle, Bitmez bu sevgi kalbimde, Bitse de her şey Sürer bir ömür boyu bu sevgi her şeyiyle! Unutmak istedim seni her gece Yapamadım bunu; unutmadım seni Geçmeyen gece de hep seninle Yaşadım hayatı ümitsizce Her sabah o hüzünle Uyanıp sadece kendimle Hatırlayıp seni kederle Yaşadım, yaşarım hep hayallerle!
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|