![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 13 Times in 12 Posts
Üye No: 45566
İtibar Gücü: 1630
Rep Puanı : 8694
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Karısından ayrılan 44 yaşındaki Ian Usher, yeni bir hayat kurmak amacıyla eski hayatına ait her şeyi internetteki "eBay" sitesi aracılığıyla paket halinde satışa çıkardı. Bu pakette, Perth şehrinde yaşadığı 420 bin Avustralya doları değerindeki evi, otomobili, motosikleti, işi (halı dükkanı), bir jetski, giysileri ve hatta arkadaşları bulunuyor. Usher, arkadaş olmak isteyen için, geride bırakacağı hayatındaki "Fevkalade arkadaşlarını" tanıtıyor.
İstemiyorum, sizin olsun Usher’in internet sitesinde şunlar yazıyor: "Merhaba. Hayatımdan bıktım. Artık onu istemiyorum. İsterseniz hayatımı alabilirsiniz." Avustralya televizyonuna yaptığı açıklamada Usher, "Harekete geçme zamanı. Tamamen yeni bir başlangıç. Hayatın beni nereye götüreceğini görmek istiyorum" dedi. 22 Haziran’da başlayacak açık artırma bittiğinde "Kapıdan çıkıp gideceğini" belirten Usher, yanına yalnızca cüzdanını ve pasaportunu alıp yeni bir yaşama adım atacağını söylüyor.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|