www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-02-2006, 03:57 AM   #1
ScHoLeS
Daimi Üye

ScHoLeS Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 35
Üye No: 3702
İtibar Gücü: 1652
Rep Puanı : 16347
Rep Derecesi : ScHoLeS has a reputation beyond reputeScHoLeS has a reputation beyond reputeScHoLeS has a reputation beyond reputeScHoLeS has a reputation beyond reputeScHoLeS has a reputation beyond reputeScHoLeS has a reputation beyond reputeScHoLeS has a reputation beyond reputeScHoLeS has a reputation beyond reputeScHoLeS has a reputation beyond reputeScHoLeS has a reputation beyond reputeScHoLeS has a reputation beyond repute

Sistem Nedir?
Kazanmak için bütün tahminlerinin tutması gerekiyor.
Tek bir istisna var: Sistem!

Sistem sana yanılma imkanı tanıyor.Örnek olarak, 7 maça tahminde bulunuyorsun

Kendine 2 hata yapma hakkı tanımak ya da bir başka deyişle sadece 5 doğru tahminin olsa da kazanmak için Sistem Alanı’nda 5’i işaretliyorsun.

SİSTEM TABLOSU'na bakıyorsun ve 7 maça tahminde bulunup, Sistem alanı’nda 5’i işaretlersen toplam 21 kolon oluşturduğunu görüyorsun.Kazancını ve kupon bedelini artırmak için,

Sistem alanında 5’i işaretleyerek, 21 kolon oluşturmuştun, Misli alanı’nda da 10’u işaretlemiş olduğun için toplamda,
1 YTL x 21 Kolon x 10 Misli = 210 YTL ödüyorsun.

Diyelim ki, 7 maçtan 5 tanesini doğru tahmin ettin. Doğru tahmin ettiğin 5 maç, 1 kolon oluşturuyor ve bu kolon kazanmanı sağlıyor.

Kazancını bu şekilde hesaplıyorsun:
Kazanan kolon bedeli x Misli Oranı x (Doğru tahmin edilen maçlar›n oranları çarpımı);
1 YTL x 10 Misli X (25.00 X 27.50 X 3.20 X 2.50 X 2.70)
= 148.500 YTL kazanıyorsun

ScHoLeS çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-02-2006, 04:10 AM   #2
sonnnefes
ÇaKaL Üye

sonnnefes Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 285
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1958
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi : sonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond reputesonnnefes has a reputation beyond repute

tesekkürler dostum..yararlı biilgi....
sonnnefes çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-02-2006, 04:14 AM   #3
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3246
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute

eywallah kanka

LÜTFEN
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı