![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8780
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ?çimde ya?at???m a?k?ma ihanet etmi?tim o gün..Günlerden 27 aral?kt? san?r?m.Hayallerini bile severken b?rakm??t?m art?k onu..Yeni bir heyecan yeni bir sevda ve yeni bir hayat olarak nitelendirdi?im yeni bir sevdaya yelken açm??t?m.Ayaklar?m? yerden kesen ve beni ait oldu?um yere götüren bir sevdaya ..Sevdikce sevesim geliyor ve benim yolumun gene sonuna geliyordu belki bilmeden..
Ya?ananlar?n hat?ras? m?d?r ? Bilemiyorum a??r geldi bu sefer sevip te sevdi?inin gitmesi..A??r geldi…Bazen Kald?ramad?m.Bazen a??r geldi.Bazen intikam dü?ündüm ama sevgi varsa i?in ucunda ve sonunda bu sayd?klar?n?n hepsi geride kal?r.Denemek ve defalarca yenilmek.Bazen yenik hissedersin kendini.Bazen tek taraftas?nd?r yenik dü?ler taraf?nda.Yeniksindir.?nand?ramazs?n kendine bunu.Ve art?k bitti?ini anlad???nda sessiz ç??l?klar aras?nda kayboluverirsin..Art?k ne seni seven vard?r nede senin ona verebilece?in bir a?k k?r?nt?s?…Gitmi? ve her ?ey bitmi?.Ars?z yalanlar?n ve kalan umutlar?n bedelini ödersin..Bundan sonra sevmek istemesin ve yalanlara kanmak istemezsin.de?ermi göz ya?lar?ma diye dü?ünürsün ya ..Ne kadar ac? .. Ve art?k kendi yolunu çizersin.Onun haberi yoktur.Yeni a?klar pe?inde ko?maya yeni aray??lara girer..Ama sevildi?inden habersizdir. Ya seninLe ya Sensiz.. !! Benim yolum çoktan çizilmi?ti ayr?l?p gitti?i gün..B?rak?pta a?latt??? gün .. Sevdim seni ötesi Yok ..!! Sevildi?ini Bilmesende ötesi yok art?k.Yollar çoktan çizilmi?..Birgün gelece?im ve geldi?imde …… |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|