![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8779
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bana kalan baharı görmemiş
Yara bere içinde ayrılığa rağmen ölmemiş Başına cellatlar yazılmış gizlenmemiş sinmemiş Deli dolu sürgün bir sevda taşı yar taşıyabilirsen Ben bu sevdanın kölesimiyim efendisimi bilemedim Uzağa gittim yakına geldim,öldüm öldüm dirildim seni silemedim Hani olurya belki birgün gelirsin diye senden başka yar sevemedim İlk ayrılığa düştüğümüz gündönüpte sarılıp boynuna hıçkırıklarla bekle beni yar diyemedim Saymıyorum kalan acıları ,yaraları,kalan öfkemi insanlara Saymıyorum aşk meydanına zırhsız çıkışımı sayıyorumki beni seviyorsun ,acımı hüznümü aşkımın ve sevdamın ateşiyle yakıp savuruyorum rüzgarlara Seni anlamaya çalışıyorum,kokunu almaya;çiçeklere sevdalanıyorum vuruyorum başımı dağlara Vazgeçtim gayrı anlamaya çalışmaktan yargılamaktan,olduğun gibi öylece sarı saçlarınla tevazünle yüreğimde buldum seni ben Seni kıskanır şiirlerim şairlerim santim santim memleketim bana küs Dava adamları gönüdaşlar yarenler genç kızlar seni kıskanır bana küs Sen anlama berni vur öldür süründür mühim değil bak gözlerimin içine kafi istersen yine bana küs Dünya bana küs öylewki çiçekler küs türküler küs kalemim küs sigaram küs sen yoksunya ben ALAYINA küs Hani bir sabah uyandığımdada güneş şöyle anlımın atına çatına vursa Yıkılmam dünya bana küsse zalım kader yükünü sırtıma vursa Melekler şeytanı, çocuklar ayrılığı,güneş karanlığı sonsuza dek zincire vursa Yıkılmam kahpe döl! sırtımdan binbir yerden liğme liğme kanca vursa,dünyada sen yüreğimde sevdan oldukça yıkılmam Yıkılmam ama dünya alem bir olsa yer gök emrimde altından dağlar elimde dostlar yanımda olsa sensiz doğrulamam Ölmem ya ölmesine, düşmem feleğin en ağır tekmesine,ölmem ölmesinede! yaşıyorda sayılmam Geçer gerçmesinwe bu içlenmeler bu hüzün bu ızdırap biter, ağlamam ağlamasınada gülemem!!! Olur olmaz değil vururlar döverler söverler öldürürler öldürmesinede Ben sensiz ne ağlayabilirim nede gülemem ne doğrulabilirim nede düşemem ne yaşıyabilirim nede ölemem Aldırma sen bana neolur sakın kızma beni bilirsin Sabret bu öfke bu acı dinsin dünya alem yer gök sevdamdan dönmedim bilsin Canımız yakıp duran ayrılık! istedimki bizi yenemeyeceğini bilsin Alem aklını basına alsın soytarıda soyluda haddini bilsin Giderim giderim,gidemem! seni nasıl sevdiğimi sözcüklerle diyemem, beni bilirsin Lanetlenmiş ruhum, çektiğim acılar bu yaralar bu ızdıraplar kahreden yanlızlığım vuslata kavusmamıza sevdama bedel olsun Melekler şahidim Allah kefilim olsun shtım aht yeminim yemin olsun Tamam yalan dünyada ne malım var ne mülküm sermayem servetim yüreğim olsun Sen iste razı ol ,ömrüm ömrün, canım canın, soyum soyun seni mutlu etmeyen bu sevdadan dönen namerd oğlu namerd olsun !!! Korktuğumu caydığımı sanıpta ,oynanan oyunlara kanıpta aldanma İstedimki bitmeyelim bu savaş bitsin,attığın tokatın cevabını gözyaşlarım! ve sevdam! suskunluğuyla ve yutkunuşuyla versin Bitme sitedim kahırlandım gamlandım beklemek özleyip görememek nasıl birşey bilirmisin kovulmak azar işitmek Bilirsen beni anlarsın bimezsen umarım böylesine acı bir duyguyu yasamazsın İstedimki bitmeyelim sana çektiğim kılıcı kendime sapladım ,seni nasıl sevdiğimi seni üzemeyeceğimi sana kıyamayacağımı o an anladım Kılıcımı çekmiştim bir kere;vuırmadan kınına koymak yakmışmazdı yiğide,kalbime sapladım namımı vuramadım yere Kolay olmadı yaram derindi duygu komasına girmiştim üstelik üstelik sende yokdun kahrolası cesaretim yanlız koymustu beni Ağladım sızladım günlerce kandimi karanlılara kapadım güneşe küsdüm hayata dostlar yanlız koymuştu beni Dağ gibi cesaretim ve kendi kınımdan cıkan kılıcım vurmuştu beni Acıların dili yokdur kim ne derse desin tarif edemez anlatılamaz kolay olmadı Demem oki gönlümün hüzünbaz çiçeği,nazlı hırçın renklerin kelebeği Acılarımı hüznümü ve kendimi yakdım yaralarımı sardım zor oldu Allah'dan yardım aldım Seni uınutmaya diye geldiğim bu uzak diyarlarda yeniden yine sana sevdalandım Sevdiğim sarı saçlım bitti! ben artık acıya ve ayrılığa değil vuslatıma sılama sana sevdalandım Demem oki yar kalbinin kapılarına vur kilitleri, çek sürgüleri bu kir bu pas bu duman karartmasın sevdamızı Ve yar sen nazlı ve hırçın renklerin kelebeği hala seviyorsan beni senin için ölüp ölüp dirilen beni Acıya ayrılığa yanlızlığa inat, inada inat, gülümse yar üzme güzel yüreğini Sabret bu kar boran bu fırtınalar bitecek bekle beni Güneşi bir koluma baharı bir kolum takıp geleceğim bekle beni Şeytana zalimlere kahpelere inat ayrılığa inat,inancı güveni sadakati kavuşmayı vefayı heybeme doldurup geleceğim bekle beni.. D.D |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|