![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 11 Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1859
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ
O GÜN EN ÇOK İTİRAZ EDEN RIDVAN’IN AĞZINDAN: Fenerbahçe-Beşiktaş maçında, hani o çizgiyi geçti mi geçmedi mi tartışmalarının yapıldığı maç var. Neler oldu o gün? Rıdvan Dilmen: “Rıza’nın pasıyla Şifo içeri daldı, vurdu, Semih topu çıkardı, hakem Ahmet Çakar golü verdi, biz delendik, şampiyonluğa gidiyoruz, 2-1 öndeyiz, yenersek şampiyonuz, maçın da son dakikası, yardımcı hakem vardı Çetin hoca ona yüklendik, itiraz ediyoruz, ben, Müjdat, Tanju, o ara Semih’i gördüm ‘gol mü’ dedim, ‘gol ama sen itiraz et’ dedi, biz hakemin başının etini yemeğe devam ettik… Aslında vermeseymiş vermezmiş yani, sonradan televizyondan bakınca gördük, top geçiyor çizgiyi ama anlık olayda verilemeyebilirmiş de…” TOPU ÇİZGİDEN ÇIKARTAN SEMİH’İN AĞZINDAN: -Beşiktaş maçında Şifo Mehmet’in topunu çizgiden siz çıkarmıştınız. Top içerde miydi? dışarıda mı? Semih Yuvakuran: “Yıllar geçti bu soruyu hala soruyorlar. 15 senelik olay geçen gün yine bir televizyondan aradılar, sordular orada da açıkladım, evet goldü, topu içerden çevirmiştim. top girmişti kaleye ben içerden çevirdim o yüzden ben itiraz etmedim, geçtim bir köşeye bekledim…” -Peki gol olduğunu bile bile hakeme itiraz ettiniz mi? Yoksa diğer arkadaşlarınız itiraz ederken siz arada bir şey olmamış gibi mi davrandınız? Semih Yuvakuran: “Ettik tabi, ortalık karışmıştı zaten, şampiyonluğa gidiyorduk, lider Beşiktaş’tı ve bizim yenmemiz gerekiyordu maç 2-1 üstünlüğümüzle devam ederken o pozisyon oldu, hem de maçın bitimine 2 dakika vardı. Hakem Ahmet Çakar golü verince, hep beraber, yedek kulübesi de dahil hakeme itiraz ettik. Hatta Çakar bana yıllar sonra ‘saçlarımı beyazlattın, madem pozisyonu gördün niye itiraf etmedin’ diye sorup durdu.” OLAYIN KAHRAMANLARINDAN RIZA’NIN GÖRÜŞÜ: Rıza Çalımbay: “Goldü kesin, ama hakem vermese de vermezdi, kimse de bir şey diyemezdi…” VE GOLÜ ATAN ŞİFO MEHMET’İN AĞZINDAN: Golü siz attınız, size göre top çizgiyi geçmiş miydi? Mehmet Özdilek: Yanılmıyorsam 89. dakikaydı, topu soldan korner noktasına yakın bir yerden aldım, karşımda Müjdat vardı, topu kaldırdım, Müjdat’ı geçtim, kaleci Engin ile karşı karşıya kaldım, sol ayağımla vurdum, top dönerek içeri doğru girerken, Semih topu çıkardı. Ama ben tam çizgi üzerinde olduğum için topun içeri girdiğini gördüm ve arkama bile bakmadan kale arkasındaki Beşiktaş taraftarlarına doğru yönelip, sevincimi yaşadım. Bizim için çok önemli bir maçtı çünkü 49 maç süren namağlup ünvanımız o gün sayesinde devam etmişti ve tabi o sezonu şampiyon tamamlamıştık.” ![]() Rakip takımdan Rıdvan Dilmen o anı görmediği halde uzun süre itiraz etti, itirazlar sürerken siz neler yaptınız? Mehmet Özdilek: “Rıdvan ve diğerlerinin itirazı çok normal tabi, öyle bir durumda itiraz etmeleri olağan, ben ise gol olduğundan emin olduğum için sevincime baktım, çok önemli bir maçtı çünkü... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|