![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Konum: ¢αкαℓ.ηєттєη
Yaş: 31
Mesajlar: 4,929
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2433
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 3 Yumurta
1 Su B. İrmik 1 Su B. sıyah Haşhaş 1 Su B. Şeker 1 Su B. Sıvı yağ 1 Su B. Süt 1 Kabartma Tozu 1 paket Vanilya 1 Su B. Un YapıLışı: 1 Su Bardağı Un harıç bütün malzemeleri bir Kapta çırpıyoruz ardından 1 Su bardağı Un'u ilave ediyoruz, tekrar cırpıp hazırlamış olduumuz Keki, kalıbı yağlandıktan sonra boşaltıyoruz fırına atıverıyoruz. Afiyet oLsun.. Kek bıraz cıvık oluyo ama fırında kendine gelıyo. cıvık olduunu düşünüp un eklemeyin
__________________
:wink:
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|