www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-28-2008, 11:46 PM   #1
TυяKѕ™
Bağımlı Üye

TυяKѕ™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 15
Üye No: 18755
İtibar Gücü: 2010
Rep Puanı : 2278
Rep Derecesi : TυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond reputeTυяKѕ™ has a reputation beyond repute
Varsayılan Erdoğan nereden emekli?

Erdoğan nereden emekli?
28 Mart 2008 Cuma 12:30
CHP’li Kılıçdaroğlu, başbakan Erdoğan’ın emekliliği konusunda kamuoyunu yanılttığını ileri sürdü. İşte ilginç iddia:

İNTERNETHABER-ÖZEL
ZÜBEYİR KINDIRA

ANKARA/ CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu Başbakan Erdoğan’ın, kendi emekliliği konusunda kamuoyunu aldattığını ileri sürerek, Erdoğan’ın işçi emekliliğini ret edip, Emekli Sandığı’na başvurduğunu ve milletvekili emeklisi olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu’nun iddiaları şöyle:

“Emekli ek 3/3/2000 tarihinde SSK'ya emeklilik için başvurdu, 1/4/2000'de de emekli aylığı almaya başladı. Biriken emekli aylığı SSK'da 6 milyar 320 milyon lira. Sayın Başbakan o paraya hiç el sürmedi, 15 Nisan 2003 tarihinde kaydını emekli sandığına yaptırdı. O parayı Emekli Sandığına devretti ve şu anda milletvekili emeklisi.

Sayın Başbakan, hatırlarsanız, Schröder'e de şöyle söylemişti: "Ben aldığım 8 milyar lirayla geçinemiyorum, onun için ticaretle uğraşıyorum." diye.

Eğer bir başbakan milletvekili emeklisi olduğu sırada o emekli aylığını -2.500 YTL emekli aylığını- Emekli Sandığından alırken çıkıp da meydanın önüne AKP grubunda "Ben işçi emeklisiyim" diyorsa işte orada doğru söylemiyor. Kusura bakmayın doğruyu söyleyemiyor.

TυяKѕ™
уєηι тüяк ¢єzα кαηυηυ

ѕιуαѕєт мєу∂αηı вöℓüм кυяαℓı

:gunsmilie:
Her Hakkım Saklıdır ®
|l|lllll|lll||ll||lll
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³

TυяKѕ™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:49 AM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.