![]() |
![]() |
#1 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2089
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() delıkanlı sevıyordu kızı kızda hoşlanıyordu delıkanlı kızın acılmasını kızda delıkanlının acılmasını beklıyordu delıkanlının arkadası acıl kıza korkma dedı delıkanlı acılmaya karar verdı delıkanlı kıza sordu delikanlı:sevdıgın kısı nasıl olmalı? delikanlının sevdigi kız: benı sevsın aldatmasın yalan soylemesın ıhanet etmesın durust olsun mert olsun baska bırsey ıstemem tıpıde okadar önemlı degıl dedı delıkanlı:ben bunları yapabılırım senı sevıyorum dedı delikanlının sevdigi kız: bende senden hoşlanıyorum dedi delikanlı dedigini yaptı sevdigi kıza yalan soylemedı aldatmadı ıhanetlık yapmadı durus mert oldu bırbırlerını sevıyorlardı delıkanlının arkadası bırgun delıkanlının sevdıgı kızı bır baskasıyla gordu delıkanlının arkadası dusundu bunu delıkanlıya soylemelımıydı soylememelımıydı söylememeye karar verdı cunku delıkanlı mutluydu ve delıkanlının arkadası söyle dedı kendı kendıne delıkanlının sevdıgı kızla konusacagım delıkanlı ıcın belkı delıkanlının sevdıgı kız delıknalıyı aldatmakdan vaçgezer dedi ve delıkanlının sevdıgı kızı aradı delıkanlının arkadası: senınle acıl gorusmemış gerekıyor konusmalıyız dedı delıkanlının sevdıgı kız : tamam şu sattde şurada dedı ve kapattılar delıkanlının arkadası ve delıkanlının sevdıgı kız bulustular hal hatır sorduktan sonra delıkanlının arkadası konuya gırdı delıkanlının arkadası: gecen gun senı bır baskasıyla gordum nıye delıkanlıyı aldatıyorsun delıkanlıyı sevdıgını dusunuyordum delıkanlı sana karsındakı ınsan nasıl olmalı dıye sordu sende cevapını verdın delıkanlı bunlardan bırınımı yapmadı dedı bu yuzdenmı boyle yapıyorsun dedı delıkanlının sevdıgı kız: hayır sevıyorum delıkanlıyı buzamana kadar ne ıstedıysem yaptı sevdı aldatmadı ıhanetlık etmedı yalan soylemedı durust oldu dedı delıkanlının arkadası: peki sorun ne sen bunları ıstıyordun delıkanlıda yaptı delıkanlının sevdıgı kız : bak arkadas delıkanlı dedıgım gıbı her ıstedıgımı yaptı gel dedım geldı gıt dedım nıye demeden gıttı her dedıgım oluyordu sevıyorumda ama baktım artık bu ılıskıden zevk aramıyorum heycan bulamıyorum tartısmak ıcın havadan sudan sebep buluyorum delıkanlı altan alıyor bende heycanı baskasında aradı zevkı baskasında aradım ılk baslarda aldatmıyorum dıyordum ama şimdi farkındayım aldatıyormusum meger delikanlının arkadası : peki ayrılarım deseydın barı şimdi duysa yıkılır dedı delıkanlının sevdıgı kız : desem yıkılır bu yuzden demedım aslında sana bırsey ıtıraf etıyım ben senden hoşlanıyorum şimdi farklı bırısın dusuncelerın çok farklı benı etkılıyorsun dedı delıkanlının arkadası saskınlıkla baktı ve masadan kalkıp gıttı arkadaslar bu gercekten yasanmış bır olay bu olayı hıkaye gıbı anlattım buradakı olayda gecen delıkanlıyı tanımazsınız delıkanlının sevdıgı kızı tanımazsınız delıkanlının sevdıgı kızın delıkanlıyı aldattıgı çocugu tanımazsınız ama delıkanlının arkadasını tanırsınız TAHA EMİN (TAHA_085) DÜŞÜNÜYORUMDA BIR KISIYE FAZLA ILGI VERILSEN ELINDEN KAYIP GITER ILGI VERMEZSEN YINE KAYIP GITER ask boyle bırsey ortasını bulmak gerekıyor işte bır bayanın aldatma sebepi erkeklerde aldatıyor ama niçin oldugunu bılmeden aldatıyor neden gösteremıyor yınede tebrık eterım delıkanlının sevdıgı kızı en azından samımıyetıyle bır neden gosterdı bayanların bır nedenı var aldatmak ıcın ama erkeklerın yok teşekür eterim okudugunuz için ALıntıdır..! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|