![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8777
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beni beklediysen bitmiş taraflarıma sığınmı dedim Haziran yağmurlarına gizlenen toprak kokusu gibi yorgunmu kal dedim Çiçeksiz yeşillerin arasında bir solgunluk ol mu dedim Göz nurum umudu yazma bana Sehirlerin üstüne yürüyen türkülerini söyleme bana Hiç ağlama iyi yanlarıma yaslan Koyan hasretliklerime ranza olma Gözlerine vermişim masaların tüm sarkılarını Mangal gibi yüreğime attığım seni Eskitemem İçimdeki talanlarıma yoldaş yapamam seni İlk sakarlığım gibi göremem yorgunum bir tanem bir mevsimi eskiten bir çiçeğin bahara verdiği ilk yeşili gibi kaç uzun gece eskitim günler aylar ve mevsimler ve senleyim şimdi usulca şarkısını çalan kemanın çektiği acı gibi bakmaktayım uzaklığına gözlerimde sevdiğin sevdalar beklediğin yarınlar kapıya kendini dayamış anne bekleyişleri senin için istediğim bulutlar her gece özlediğim yüreklerin dilinden anlayan ben gelecek inecek yüreğine yoksul sevdaların hatırına sevilipte kendini bitiren bir şiirin bitmeyen satırlrı gibi özleme yazılan satırlar gibi kan ter içinde gözlerinde sıcağım bıcak yemiş bir yara gibi akmaktayım sıcaklığımla tenine inme nolur yaralarıma talanlarıma cellatlarıma eşlik edersin bilmezmisin utanırım ölüme kollarında gitmekte yürüdüğüm adımlarıma ihanettir ezme sevdalarımın mutlu çoçuk zamanlarını yedi iklim sevdalarına yaşatmışım kendimi sen olduğun zamanlara sözlenmişim öfkemde kar altında çığ tutar senle her bir yanım senli adımlarında kendi şifrelerini dayatmakta kaçıncı bahara düşerim bilmem bildiğim bu derde düşmüşüm bir kere sensizliğin tesellisi olmaz biliyorum... ALINTI |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|