![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() İnsanın genetik mutasyon sonunda evrimleştiğini savunan Darwin teorisinin dünyada artan karşıtlarına Rusya’dan 15 yaşındaki öğrenci Maria da katıldı. Genç kız eğitim bakanlığına dava açtı.
Rusya Eğitim Bakanlığı’nı mahkemeye vermeye hazırlanan genç kız, ailesinin de yardımıyla Darwin evrim sürecinin yanı sıra diğer yaradılış teorilerinin de müfredata alınmasını istiyor. Rusya’nın ikinci büyük şehri St. Petersburg’daki 148 numaralı lisenin öğrencisi olan Maria Schreiber, federal bakanlıktan şikayetçi olduğu için davayı Moskova’da açması gerektiğinden babasıyla başkente kadar geldi. Gazetecilerin karşısına bir salkım muzla çıkan Maria, "Okulumuzda bizden sırf Darwin teorisini öğrenmemiz isteniyor. Ancak bu teori bana göre birçok açık nokta içermekte ve ben insanın maymundan türediğine inanmıyorum. Bu konuyu çok düşündüm ve maymun kafa tasından insan kafa tasına yumuşak geçiş noktası bulunmadığı kanaatine vardım. Üstelik inanmadığım Darwin teorisi önümüzdeki yıldan itibaren daha yoğun görülmeye başlanacak. Ben buna karşıyım" diye konuştu. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Arınç’ın Çölaşan’a açtığı dava reddedildi | TυяKѕ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-07-2008 02:48 PM |
TCDD’den kendi ’sit’ine dava / 14 Ekim | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 10:31 AM |
’Dava yok’ garantisi vermedim, o para kasamıza girecek / 23 Haziran | JeNNeT | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-23-2007 03:01 PM |
Kıbrıs’tan kaçan işadamına Türkiye’de dava açıldı / 18 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-18-2006 02:05 AM |
Kadınlar ‘8 Mart’ için Kadıköy’de 04/ mart | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-04-2006 03:39 PM |