![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 8608
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ERDEM -Nasilsin?
CANAN - Niye iyi olayim ki? Cep telefonu yanina almayan bir kocayla iyi olmam icin bana bir sebep sayabilsen hos olmaz mi? ERDEM -oof Beethoven 'a imreniyorum ya!... CANAN-Beti hofman mi? Yoksa hayatinda bir ecnebi mi var Erdem ? ERDEM -Yok be bi tanem? Beethooven muzisyen. Kulaklari karisinin soyledigi abuk subuk seyleri duymamasi icin sagir ve ustelik cep telefonu icad edilmeden once yasamis adam. CANAN -Haaaah. Bana aradiginiz kisiye ulasilamiyor numarasi yapma Erdem. Neden cep telefonunu yanina almadin onu soyle? Yoksa kafana "cep to kafa" geliyor... ERDEM -Yanima aldim hayatim. Bak pantolon cebimdeki bu siskinligin nedeni sen degilsin. 15 yil onceydi o... CANAN -Ver bakiim onu bana... ERDEM -Al... CANAN -Niye kapali bu cep telefonu? ERDEM -Sinemaya giderken acmami beklemiyordun herhalde. CANAN -Sinemaya kadar en az on dakikamiz var. On dakika icinde kadinlarin aramasindan tirsiyorsun galiba? ERDEM - iyi be tamam al iste actım al... CANAN -Titresimdedir o. Kaltaklar seni aradiginda ben anlamiyicam, sonra tuvalete gidip konusacaksin onlarla degil mi? ERDEM -Sacmalama Canan titresimde degil bak sesini actim. CANAN -Ya sesini az actiysan. Ya ben duyana kadar kapatirsan... TELEFON -Duruluru duruluru... CANAN -Hah bak acar acmaz aramaya basladi kaltaklar. Neymis numarasi 0216 haa demek karsida oturuyor sevgilin... ERDEM -Alo Hasan abi buyur... CANAN -Hasan abi tabi... Sevgilinle aranizda sozlesmissiniz. Ben yanindayken ararsa hasan abi diyorsun o da anliyor kapatiyor. ERDEM -Yok be hayatim al dinle... HASAN ABi -Alooo aloo Erdem ? ... CANAN -Ne bileyim ben bunun vantirolog hokkabaz olmadigini. Belki cok iyi erkek sesi taklidi yapan bir kadin. Kapat telefonu son aranan numaradan biz tekrar arayalim. Bakalim ayni sesle acacak mi? ERDEM -Sen var ya delisin ? Hayir Hasan abi sana demedim. Bir toplantiya yetisicem de kusura bakma ben seni sonra ararim... TELEFON -Bit bit... CANAN -Hah bu sefer de mesaj geldi beyimize. Ver bakiyim su mesaji okiyim... Telefonunuzun borcu 248 milyon 400 bin liradir. Son odeme tarihi 20 Kasidir. ERDEM -Nooldu sistin mi? CANAN -Ben sismem Erdem sisiririm. Bu kadin benim seninle evli oldugumu bildiginden mesajlari sifreli gonderiyor. Telefon "sevgilim" , Borcu "seni" , "248" seviyorum demek mutlaka... ERDEM -Kiricam bu telefonu sonunda... Lan Graham sen bizim mutlulugumuza bela misin lan? CANAN- Graham mi? O da kim? Yoksa beni rus kaltaklarla mi aldatiyorsun telefon marifetiyle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1972
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() paylasımın için saol dostum...güselmiş...
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 16 Thanked 207 Times in 111 Posts
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2154
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() paylaşım güesel eline saglık hepside hepside birbirinden hoş ve bi okadarda güselllll
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3260
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() güzel paylasım sağol
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 35 Thanked 147 Times in 66 Posts
Üye No: 3702
İtibar Gücü: 1665
Rep Puanı : 16347
Rep Derecesi :
|
![]() kanka , harbi kadınlar bazen adamı boğuyorlar...
paylaşım için saol... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Üye No:
![]() Allah adama sabır versin ne diyeyim...
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ah Şu Kadınlar | uyuzsultan | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-16-2008 08:10 PM |
kadınlar!! | ƒяαмвυαz | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-14-2008 12:53 PM |
Kadınlar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-06-2008 03:08 PM |