![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen beni dört duvar arasında sevdin
Sen benim yanında olmamı sevdin Candan bir söz söylemedin hiç Gelipte sarılmadın Ve içten bakmadın gözlerime Sen beni dört duvar arasında sevdin Benimle gezmedin el ele Demli bir cay içmedin bir bahçede Ve benimle hiç koşmadın sen Sen beni hep dört duvar arasında sevdin Ellerini sımsıkı tutamadım Saçlarını okşayamadım Beline sarılamadım Ve hiç başını yaslamadın göğsüme Sen benim varlığımı sevdin Sıcaklığımı sesimi sözlerimi Sen beni hep dört duvar arasında sevdin Bir kuşun kafesten dünyayı seyretmesi gibi Ben seni sevdim Sen beni dört duvar arasında sevdin Bir mahpusun ranzasını sevmesi gibi Bir balığın akvaryum taşlarını sevmesi gibi Sen beni dört duvar arasında sevdin Ben ellerini istedim Ben birazcık sevgi istedim Ben tatlı bir muhabbet istedim Ben senden çok şey istemedim Sen beni yıpratmak için sevdin Sen beni dört duvar arasında sevdin Bir duvarım üstündeki resmi sevmesi gibi Sevdin beni sen Sen beni korkularınla kuşkularınla sevdin Sen beni çevrendekilerin birbirlerini sevmesi gibi sevdin Ben seni bana özgün sevdim Sen beni dört duvar arasında sevdin Sen beni tamamen seninim sandın Ve susmayı seçtin Konuşmaya ihtiyacım vardı oysa benim Ve kaçırdın hep gözlerini Benim ışığa ihtiyacım vardı Sadece sen vardın senden bir şey yoktu ama Oysa çok az şeyler istemiştim Sen beni dört duvar arasında sevdin Unutma son damlayı taşıranda sendin Kırdın beni özür bile dilemedin Ve sen beni hiç hakketmedin Unutma terk edende ben değildim Sen kendi kendine gittin O zamanlar sende çok istemiştin Bende çok denemiştim Ama bir defa bile seni seviyorum diyememiştim Şimdi bile çok uğraştım ama söyleyemiyorum Çünkü sen beni dört duvar arasında Ben seni boşu boşuna sevdim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|