![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 46488
İtibar Gücü: 1403
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() HÜZNÜMÜN YORGUN DAMLALARI
Hüznümde ki yorgun damlalar ağlıyor sessiz sessiz Damlıyor yüreğimin en incesine Sızlatıyor, yaralıyor, kanatıyor İnim inim inletiyor çaresiz ******* Bedenim hasta, savruk düşüncelerim Param parça umutlarım her bir köşede pinekliyor Sabahlar gelmek bilmiyor, yıldızlar kadar uzak Kaçıyor tutamıyorum hayalini Kavgalıyım kendimle, herşeyle, herkesle Dalıyorum uzaklara zamanlı, zamansız Hasret yüklü seni bekliyorum, seni gözlüyorum Bir başına kalmak ne demek bilir misin Bilirmisin gidenin ardından ağıt yakmayı Ben öğrendim, hiç istemesem de Nasıl yıkıp ta savurur sensiz kalmak bilemezsin ki Sen ben olmadın,beni yaşamadın hiç Tüm duaları ezberledim sayende, sağol Sema da ellerim, dua da dillerim Seni diliyorum rabbimden Öylesine yakarıyorum,öylesine yalvarıyorum Kabul olacak birgün dualarım Sen geleceksin Geç kalınsa da, sen pişmanlığınla geldiğinde Yaşarken acımasızca öldürdüğün bana sarılacaksın Soğumuş bedenim musalla taşında Duyamıyacağım hıçkırıklarını Gözyaşların ıslatacak yanaklarımı Hissedemiyeceğim Mezarıma ellerinle attığın topraklar örtecek cansız bedenimi Ben, ebediyen gideceğim.. __________________ |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|