![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2008
Teşekkür Etme: 1 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 46488
İtibar Gücü: 1402
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kalbİme Dİnamİtler DÖŞedİn.
Oysa GeÇmİŞ Bİr Zamanda Kalabaliktik.hala Masallara İnandiĞimi SÖylÜyordum Sana.masallara İnandiĞim Gİnİ Sana İnandiĞimi SÖylÜyordum.geÇmİŞ Bİr Zamandi.kalabalikti K Senİnle.gelİncİk Tarlalarinda Bahar ÇaĞrilari Gİbİydİ YÜzÜn.hayra Yorulmayacak DÜŞler Gİbİydİn.bİr Duayi Ezberler Gİbİ Ezberlİyordum YÜzÜnÜ. Sen Susuyordun.. KuŞatilmiŞ Bİr Kent Nasil Susuyorsa Öyle. Elİmİ Kolumu Sallaya Sallaya DolaŞtim Senİn O Issiz Caddelerİnde. Dİlİmde Dİnamİtler Patladi.Öyle Doluydum Kİ. Uzatsam Ellerİmİ GÖĞe DeĞecektİ Sankİ.. Uzatsam Ellerİmİ GÖĞe DeĞecektİ Sankİ. GÖkyÜzÜne Dokunsam AĞlayacaktin. Mavİnİn KaÇ Tonu Var Bulutlardan Öte AĞladiĞin Zaman AĞlayacaktin..... ÇiĞlik ÇiĞliĞa SevİŞmeler Gİbİydİn. Olmadik Şarkilar Dİnlİyorum Şİmdİ.en ÖlÜmcÜl İntaharlar Bestelİyorum Uykulardan Uyanip.zaman Zaman Mamavİ GÖzlÜ Çocuklar Adiyorum Tarİhe. Sonra Susuyorum. Sonra Mutlaka Bİr Şİİrle BaĞiriyorum Senİ......... BaĞiriyorum Senİ Bİr Şİİrle. BÜtÜn UmutsuzluĞum Bİr Patlama Gİbİ Bİn ParÇaya Ayriliyor. Yarin Olsun. Sen Ol. GÖzlerİn Olsun. Ve Hep Olsun. AŞkin HİÇlİĞİmİn ÖnÜne Barİkatlar Kursun. Ne Dersİn? Yolunda DÖnebİlİrmİ KurŞun? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|