![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kırmızı yağmurlar yağacak gözlerimden
Kanatlanacak umutlarım idamlılık düşlerimden Mutluluğu yazdığım kalemimi alacaklar ellerimden Gidersen Yetim kalacak adına yazılmış şiirlerim Ruhumu hükmedecek artık sinsi geçmişim Umuttan eser kalmayıp gözyaşına boğulacak gözbebeğim. Gidersen Fırtınaya dönüşecek suskun bildiğim sema En hırçın dalgalar vuracak gönül kıyıma Ayrılığın tohumu bırakılacak avuçlarıma. Gidersen Dört mevsim kuru ve metruk bir zemheri Rahatça dolacak damarlarımda ayrılığın zehiri Hiç temizlenmeyecek acılarımın pası ve kiri. Gidersen Yalnızlıklar umutlarıma hudut çizecek Söyle hadi ıslak gözbebeklerimi kim silecek? Son yolculuğunda beni toprağa kim defnedecek? Gidersen Ellerimle ektiğim umut çiçeklerini bana yolduracaklar Sayfa sayfa şiirlerimi gözlerimin önünde yakacaklar Ruhumu sensiz yargısız infazlarda yargılayacaklar. Gidersen Buzların gözyaşlarından sızan baharlarım solacak Sevgiye açan tüm dallarım bir bir kuruyacak Sensiz bu avare halime bulutlar bile ağlayacak Gidersen Ertelenmiş ölüm fermanım ayrılığınla ifa edilecek Seninle aldığım nefesim isminle sona erecek Bu yürek can verirken yine seni sevecek.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|