![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12098
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sadakat
Ağrılar vardır, Ağrı Dağından da ağır Yükler vardır, tüm dağlardan da ağır Ağrılar vardır, bir ömür boyu bağırtır Gece gündüz imdat çığlıkları çağırtır Yüreklerde sancı, başlarda müthiş ağrı Sevdalımızın volkan gibi yanıktır bağrı Ömür boyu inlese de bitmez ki ağrıları Hasret bitse, belki biraz azalır ağrıları Kaldırmaz ki bu baş, bu kadar ağırlığı Çekemez ki bu kalb, bu kadar sancıyı Zaten, her bir yangın artırıyor, bu sancıyı Dilerse, ancak Mevlam dindirir bu sancıyı Sancı vardır, doğum sancısından da ağır İstersen, sen bir ömür boyu her an bağır Eğer ki dostlarda olmuşlarsa, sanki sağır O an kasırga gibi yıkıcı, lav gibi yakıcıdır O zaman yanarsın gece gündüz çayır çayır Zaten yanmıyor mu alemi İslam çayır çayır Zaten yanmıyor mu evlatlarımız çayır çayır Onun için kendi dertlerini unutmuştur şair Eğer bulamazsan başka dost, bu şairi çağır O saçları adedince, canını vermeye hazırdır Kuşlar gibi kanat çırparak gelmeye hazırdır Gece gündüz her an, emirlerinize amadedir Nasıl güzellikler paylaşılırsa, mutluluk artar Ağrılarla girdaplı sancılar paylaşılırsa azalır Gerçek dava adamı olanlar da bundan haz alır Ateşte yansalar dahi gönülleri gül gülistandır Ben yanmışım zaten, bari başkaları yanmasın Ben çoktan razı olmuşum, akkorlarda yanmayı Vücudum yanarken gönlüm gül gülistan olsun İlke edinmişiz, her insanın imanını kurtarmayı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|