![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12095
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yine Hasret
Yine hasret bastı şu hicranlı gönlüme Hor görmeyin bir sevdalıya sevdiğime Hasretinden sanki kırk parçaya ayrıldım Bizleri ayrılanlara, çok mu çok darıldım Onu görmek ister bu ela gözlerim Hasretiyle hep ciğerimi közledim Çok yalvardım, ma-kez bulmadı sözlerim Bak kan çanağına döndü şu ela gözlerim Her gün ufuktadır hicranlı gözlerim Gece gündüz hep yollarını gözlerim Eğer onu görmeden kapanırsa gözlerim Bilin ki cennette bile hep onu gözlerim O her an hülya ve rüyalarımdadır O benim gönlümün tek sultanıdır Başımın tacı, dertlerimin de tek ilâcıdır Biliyorum, o da hep bizler için duacıdır Ondan ayrı yaşamak ölümden daha acıdır Bu sanki, doğum öncesindeki bir sancıdır Dünya han, insanlar da geçici bir hancıdır İnşallah bu hasretimiz, geçici bir sancıdır Fırtınalı yağmurun oluşturduğu bu çaylar Elbette bir gün geçecektir bu çileli aylar Çaylar deryasına ulaşmak için hep çağlar Şair de deryaya kavuşmak için hep ağlar |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|