![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aklıma Takılıyorsun
Terk ettiğim hayaller gibisin Düşünmek istemiyorum seni Tutup duygularımda saklanıyorsun. Tam kurtuldum derken Gelip aklıma takılıyorsun. Düşünmek istemiyorum seni Ne gecenin sihrinde, Ne ağaran tan yerinde, Kapatıyorum kirpiklerimi Gözlerimin ardında kalıyorsun Tam kurtuldum derken Gelip aklıma takılıyorsun.. Ne yeniden tatmak sevgiyi, Ne de ayrılıkları Aşk ateşinden kaçarken Kalbimde yanıyorsun Tam kurtuldum derken Gelip aklıma takılıyorsun. Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Akşam şarkısı
Akşam..siyahın en koyu olduğu zamandı O saatler,duyguların yoğunlaştığı andı. Sarmıştı mehtabı tül rengi bulutlar, Deniz masum bir kadın gibi,ama davetkar Rüzgar kıyamıyordu,okşamayı dalları, Kuşlar kucak yapmıştı sanki ağaçları. Ve ben o an içimdeki senle büyüdüm Yedi kat göğe doğru sevginle yürüdüm Dindi benliğimdeki bütün çırpınışlar İçimde bitmesin bu saatler diye yalvarışlar Birden ateş yükseldi tan yerinden Kayboldu mehtap,ayrıldı denizinden. Sular hırçın,dalgalar sardı her yanı Rüzgar hırpaladı dalları,ağaçları Kuşlar uzaklaştı sığındığı kucaktan Başka duygular uyandı yepyeni bir zamandan. Ve ben sensizlikte küçüldüm,küçüldüm Başlayan yeni bir güne yapayalnız yürüdüm.. Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşamın olduğu zaman
Güneş batar gün çekilir. Ufka pembeler dökülür, Senin hayalin görünür, Akşamın olduğu zaman.. Semada renklerden taçlar, Saatler bile yavaşlar Senle benim dünyam başlar Akşamın olduğu zaman.. Hissederim en derinden, Gözüm kamaşır sevginden Hayalin el verir enginden Akşamın olduğu zaman... Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlamadım
Anlamadım kalbime nasıl yer etmiş sevgin. Bir ömür geçsede sensiz,yine kalbimde yerin. Neden sen yoksunda hep seninle yaşarım, Tattığım her güzellik de hala seni ararım. Neden şiir dolu akşamlar hüzünlü gelir sensiz, Sen olmayınca inan,şarkılar bile sessiz. Neden seni düşündüğümde alev,alev yanarım, Rüyalarımda bile tek seni hatırlarım. Anlamadım kalbime nasıl yer etmiş sevgin, Sensiz geçsede ömrüm hala kalbimde yerin... Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anneler Günü
Yurdumda bir bebek doğanda, Benim gönlüm binbir beşik, Bir evlat bir kurşun yese, Benim cismim delik deşik. Anneler.Çocuklar.Çocuksuz anneler,Evlatlarını kaybetmiş anneler.Kadınlar.Kadın olamayan kadınlar.Erkekler.. Anneler günümüz kutlu olsun, Yaşadığın dünyaya bir baksaydın, Beni sert topraklara atsaydın, Sıcacık kollarınla keşke sarmasaydın, Şimdi çok üşüyorum anam.. İlk adımımda çelme taksaydın, Yoluma kocaman taşlar koysaydın, Sıcak ellerinle tutmasaydın, Şimdi çok sık düşüyorum anam.. Verdiğin o güzel nasihatlar, Hepsi çoktan olmuş masal, Ya insan dediğin insanlar,! Şimdi çok üzülüyorum anam. Bana armağan ettiğin beni, Harcıma kattığın sevgiyi Bütün ümitler kırılsa da seni, Seni çok seviyorum anam Bakın bir küçük çocuk annesini o saf duygularıyla nasıl anlatmış; ANNE dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır. Karşılıksız sevginin,ete,kemiğe bürünmüş halidir. Nekadar üzsende 10 dakika sonra seni affeden zarif bir memeli türüdür. Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde bir yaratıcıdır, Yemek yemeyen çocuğunun dikkatini çekmek için elinde ki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir. Ksfayı çocuklarıyla bozmuş,göbek bağı kopsa da yürek bağı kopmayan,sevgi dolu fedakar insanın dişisidir.Bulaşık ütü vs gibi işler yaparken bile otomatik olarak çene çalan,kendi kendine konuşan,dırdır denilen mereti erkeklere daha küçükten ezberletendir. Yemek ve düzen insanıdır. Yavrularını yol tarafında değil,kaldırım tarafında yürütendir. Dizi,dizi inci ama laf sokuşturmada da birincidir. Sevgiliden ayrılma haberini verince,'aman ben sana daha güzelini bulurum' diyebilen komik karakterdir.. 'Oğlum aradım yoktun.Mesajımı alınca beni ara emi aslan evladım. Kara börülcem,öptüm annen'şeklinde mesaj atan,ama karşılıklı konuşamazsa teknolojiyi reddeden,ya da kafasına göre yorumlayan,bilişim düşmanıdır. Yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan,kucağına yatıran,öpüp koklayan tek varlıktır, Meleğin süt verebilen dişisidir.. Dünyanın en güzel kucağına sahip,en güzel anne kokan harifulade bir varlıktır. Olmadık yerlerde 'iyi ki doğurmuşum seni ulen seni'diyen benim hatırıma Freddy Mercury yi benimle dinleyen bir sabır ağacıdır. Evlatlarını birbirinden ayırmayan, aynı zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir. Evde bir yere uzandığınızda orada temizlik yapacağı tutan,temizlik konusunda kayışı kopardığında temizlikçi gelecek diye evi temizleyen,balans ayarı kaçmış sevimli,tatlı güzel bir temizlik hastasıdır. Mutfakta, evde yaşayan herkesi idare eden bir tür tatlı canlıdır. Evrende ki tüm sevgilerin güçlerinin birleştiği sulugöz abidesi bir yaratıktır. Oğlunun damat,kızının gelin olduğunu görünce,çocuğu mezun olunca,gol atınca hasta olunca,askere gidince üzülen,sevinen.. Çocuğu harçlıklarından beş dolar biriktirdi diye dolar kuruyla acayip ilgilenen, velhasıl buna benzer bir sürü şeye ağlayabilen hemen gözleri dolan,ağlamaya meyilli bir duygu pınarıdır. Çok uzakda olsa yakın hissedilen,asla vazgeçilemeyen,evlatlarına varlığını armağan eden..Islak,kuru ama hep duygulu,en önemlisi evlatları olunca,kadınlığını hiç kullanmayan tek kadın modelidir. Tekrar anneler gününüz kutlu olsun.Güzel ülkem,güzel insanlarım... Cansın Erol Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlatamıyorum
Sözleri küçük yapmışlar söyleyemiyorum Günleri kısaltmışlar.düşünemiyorum İçimde büyüyorsun erişemiyorum Kağıtları ufaltmışlar.yazamıyorum Dünya ufak sığmıyorum Seviyorum doymuyorum Ne olacak bilmiyorum Anlatamıyorum Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anneme
Yaşadığın dünyaya bir baksaydın, Beni sert topraklara atsaydın, Sıcacık kollarınla keşke sarmasaydın, Şimdi çok üşüyorum anam.. İlk adımımda çelme taksaydın, Yoluma kocaman taşlar koysaydın, O güzel ellerinle tutmasaydın, Şimdi çok sık düşüyorum anam.. Verdiğin o güzel nasihatlar, Hepsi çoktan olmuş masal, Ya insan dediğin insanlar, Şimdi çok üzülüyorum anam. Bana armağan ettiğin beni, Harcıma kattığın sevgiyi Bütün ümitler kırılsa da seni, Seni çok seviyorum anam Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arka bahçe
Göz yaşlarımla büyüttüm yıllarca, Dikeninde çok kanadı yüreğim. Mor gülümü kimseler görmedi Hep arka bahçemdeydi benim.. Nice sırlar gömdüm toprağına Gölgesiyle avundum güneşinin. Her taşı yüreğimin parçası Hep arka bahçemdeydi benim.. Ön bahçede kahkaha çiçekleri Mutlu etti gelen geçenleri İkram ederken bütün sevgileri Hüzün hep arka bahçemdeydi benim.. Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arzuhalci
Yaz arzuhalci,ben söyleyeyim sen yaz. Sıkılma ne olur uzun sürerse biraz. Şikayetim var vefasızlardan, Kayıtlarını sileceğim anılardan Arkadan konuşup yüze gülen, Ümidimi inancımı bitiren Hep alan hiç vermeyen Kadir,kıymet bilmeyen Eski günleri aratıyor, Şikayetim var sevgilerden.. Yaz arzuhalci, Bir de dertliyim kalbimden Neden söz dinlemiyor ki bilmem, Açsa kapısını yeni bir aşka Vaz geçse beklemekten. Zevk bulurdu belki yaşamakta. Yeter arzuhalci artık yazma Sayfalar yetmez ki anlatmama. Nasıl olsa gönderecek kimsem yok. Dilekçem sende dursun Gün gelir gönderecek birini belki bulursun.. Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Askere mektup
Azığın hazır bavulunda, gidiyorsun oğul Bıraz sonra otobüsün kalkacak Benim aklım sende yüreğim ezik Senin için askerlik başlayacak.. Daha dün bebektin bu gün askersin Vatan hizmetinde bak nöbettesin Elim ermez,gücüm yetmez duacıyım oğul zaman akıp gidiyor bir gün döneceksin.. İçime sinmez artık yediğim aşlar, Her yeni gün merak hasretle başlar Hava soğuk, tüfeğini çatıp düşünürmüsün İçim titriyor oğul acep üşürmüsün.. Bir gün hatıra olup anacaksın İnşallah yavrularına anlatacaksın Beni merakta bırakma haber et oğul Bütün mehmetçiklere selam et oğul Cansın Erol |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|