![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yağmur
Çöl olan toprağı yeşerten yağmur, Yanan gönülleri söndüren yağmur, Mevsimine uygun yağarsın yağmur, Sen aptal aşıkları ıslatan yağmur Bazen sel olursun çevreni de yıkarsın, Damla,damla yağar denizlere dolarsın, Rahmet olur bahçeyi tarlayı da sularsın, Bin bir bereketin kaynağısın sen yağmur. Toprağın vazgeçilmez aşkısın yağmur, Çiftçiyi mutlu edip, yüz güldüren yağmur, Kara bulutların rahmeti gazabı yağmur, Cehennem ateşlerini söndüren yağmur Halil ÇOLAK 12.08.2008 ANKARA Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Savaş var
Emperyalistler güç gösterisinde Irak’ ta; Turan’da savaş var Rusya dikmiş Gürcistan’a gözünü Akılda mantıkta belde savaş var Amerika denilen o vahşi soysuz Afganistan’da Kerkük’te savaş var İnsanlar türedi ******** soysuz Dünyada güçler arasında savaş var Özgürlük der hak der girer içine Sokak da vurur tekme atar leşine Liderler düşmüş kendi nefsi peşine Dünya kan gölü, törede savaş var Zalimler mazlumları yere sererken Bahaneyle Rusya Gürcistan’a girerken Karabağ’ım zulümden feryat ederken Türk Doğu Türkistan’da yine savaş var Horasan ereni dünyada bozuldu maya Güçlü devletler fakire atıyor ateşten nara Liderlerimiz yatıyor siyasete vermiş mola Ciğerlerimiz yanıyor yurdumda savaş var Halil ÇOLAK 12.08.2008 ANKARA Amerika denilen o vahşi soysuz Afganistan’da Kerkük’te savaş var İnsanlar türedi ******** soysuz Dünyada güçler arasında savaş var Özgürlük der hak der girer içine Sokak da vurur tekme atar leşine Liderler düşmüş kendi nefsi peşine Dünya kan gölü, törede savaş var Zalimler mazlumları yere sererken Bahaneyle Rusya Gürcistan’a girerken Karabağ’ım zulümden feryat ederken Türk Doğu Türkistan’da yine savaş var Horasan ereni dünyada bozuldu maya Güçlü devletler fakire atıyor ateşten nara Liderlerimiz yatıyor siyasete vermiş mola Ciğerlerimiz yanıyor yurdumda savaş var Halil ÇOLAK 12.08.2008 ANKARA Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vatansız kalan Türk, çilekeş Ahıskalım
Stalin tarafından sana haksız zulüm yapıldı Vatan topraklarından Sibirya sürgün edildin Gece gündüz göz yaşını yılarca içine akıttın Vatansız kalan Türk, çilekeş Ahıskalım Evlatlarını ayırdılar anasından babasından Yıllarca inledin durdun yapılan zulümden Yavrularına Ağlamaktan oldu gözlerinden Vatansız kalan Türk, çilekeş Ahıskalım Mücadele ediyorlar amaçları vatanına dönmek Acılardan kurtulup vatanlarında hür yaşamak Onlarında hakkı kendi vatanlarında olmak Vatansız kalan Türk, çilekeş Ahıskalım Hiçbir Türk yetkilisi bu acıya kulak vermiyor Mücadeleyi kör sağır olmuş duymuyor görmüyor Lal olmuş ülkeyi yönetenler tek kelime etmiyor Vatansız kalan Türk, çilekeş Ahıskalım Halil ÇOLAK 11.08.2008 ANKARA Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğu Türkistan’ımda
Vahşet çiçekleri hiç eksik olmuyor Anayurdumda Ağlatıyor Çin vahşeti Türk’ü kendi Türkistan’ında Mahkum edilmiş fikirler Türk’e kendi özyurdunda Analar ağlıyor elem içinde Türk olan Türkistan’ımda Vahşetini gizlemek için emperyalist olimpiyat yapıyor Doğu Türkistan’da yaptığı mezalimi bununla kapatıyor Dünya milletlerini bu gibi propagandalarla aldatıyor Öldürüyor Türkleri kendi yurdu Doğu Türkistan’ımda Çin işkencesinden milyonlarca Türk işkence gördü Öldürdüğü insanların cenazesini bile kaldırtmazdı Bu işkenceler Çin kültürüne tarihten gelen mirastı Her zaman kederdedir Türk olan Doğu Türkistan’ımda Yeter artık Türk’ün Türkistan’ında analar ağlamasın Dünyayı uyandıralım Çin yalanlarına artık kanmasın Doğu Türkistan davası da dünyaya cesurca anlatılsın Hürriyete kavuşsun gökbayrak dalgalasın Türkistan’ımda HALİL ÇOLAK 10.08.2008 ANKARA Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel dedi bana
Dün gece rüyamda ben yarı gördüm Koskoca demet kırmızı gül verdi bana Uzandım elinin üstüne elimi koydum Sen öyle uzaklarda durma gel dedi bana Dağlar arada olmazsa gelirim dedim Gönlünde benim için aşk var mı dedim Bu kusurlu canı gönlün sever mi dedim Sen öyle uzaklarda durma gel dedi bana Ben gönül kelepçesini vurdum da geldim Kutsal güzel sevgisini kalbime ben koydum Kırmızı elbise içinde görünce eridim bittim Sen öyle uzaklarda durma gel dedi bana Aşksız gönüllerde muhabbet olur mı dedim Sevgiler olmazsa gönül yara varır mı dedim Beni sevmezsen kalbim sana kızar mı dedim Sen öyle uzaklarda durma gel dedi bana Halil ÇOLAK 11.08.2008 ANKARA Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlarsız.
Sizlerin yaktığı bu dünyadaki zulümler Bir günde sizi yakar neden sonra anlarsız. siz sahtekârların yutturduğu sahte vaatler Er geç Kokar amma neden sonra anlarsız. Gün gelir o milletler sizi sürer yokuşa Engel olamazsız mazlumun baş kaldırışına Umulmadık yerde sular çıkarda yokuşa Akıtır mazlumlar neden sonra anlarsız. Öfke ile baskı ile bu dünya gitmez böyle Akıl arkadaşlık etmez sizi gibi zır deliyle Yanlış yapan yaptığını bulur da iki eliyle Sizleri de yıkar amma neden sonra anlarsız. Yıllarca dikenlerinizi gül diye koklatırsınız Ülkesini işgal eder barış diye yutturursunuz Anaların kanlı gözyaşlarını yere döktürürsünüz Bir günde ananız döker neden sonra anlarsız. Haksız olanlar haklıya fitne fesat katarsa Carisizlikten yılanı ip diye denizde de tutarsa Güvendiğin batılı eller seni çukura da atarsa Geç olur amma Kafkaslım neden sonra anlarsız. Aman deyim bilir misin Kafkaslı kardeş amanı Boş hayale kurban ettiniz hem insanı hem zamanı Kafkas dağlarına getirdiniz hiç yoktan eyvah dumanı Çöker yine başınıza esaret neden sonra anlarsız. Kurnaz emperyalist devlet emer budalanın kanını Böyle olur sana özgürlük getiren hokkabazın kanunu Doğru karar diye sana aldırtır al diye dostun canını İkizinde suyunu sıkar amma neden sonra anlarsız. Halil ÇOLAK 11.08.2008 ANKARA Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sonuna kadar seveceğim bu vatanı…
Varlık alemimde,durduğum nokta, Seninle tükenmez bende ki sevgi… Ömrümün geri kalan yokçuluğunda Sonuna kadar seveceğim bu vatanı… Engellensin yollarım, sonu geldikçe, Yürüdüğüm yoldan,dönmez benim yüreğim… Albayrağı ufuklarda dalgalanır gördükçe, coşar taşar enginlere sığmaz yüreğim…. Lalesi, sümbülü,vardır yüksek yaylası, uğruna ölürüm yeter ki ebedi müddet kal. Varoldukça vatan severlerin sana sevgisi, Birden kalkar aradan kalmaz hiçbir engel. Düşsün düşlerime,seni yükseltmek ülküsü, Bırak karanlıkları, vatan da güneş doğsun… Yüreğimle yaşadığım dilimde vatan türküsü, Dünyaya adalet dağıtmak için sen olmalısın… Müslüman Türkün matemi diner seninle. Sen bu kutsal davamıza inandığın zaman… o güzel yüreğini getir ve beni dinle, vatan kaygısı,sevgisi içine çöktüğü zaman. Halil ÇOLAK 07.08.2008 ANKARA Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gördüm
Gördüm gönüllerde durmadan akan çağlayanları Gördüm gönüllerde sürekli açan kır çiçekleri Gördüm gönüllerde hep seven kırmayan insanları Gördüm gönüllerde kula kul olan Allah’ı unutanları Gördüm gönüllerde adalet için çekilen sancıları Gördüm gönüllerde hayat yolunda keskin virajları Gördüm gönüllerde acıya rağmen aşkı yaşayanları Gördüm gönüllerde kula kul değil Allah’a kul olanları Halil ÇOLAK 07.08.2008 ANKARA Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkla yanmasını ister bu deli gönlüm.
İlahi aşka sevgiye uzandı elim, Onun aşk ateşi ile yandı gönlüm, Gerçekleri söylese kemiksiz dilim Huzurla dolsa hep bu deli gönlüm. Cehennem çukuruna batıp çıkmadan, Kul gıybetini edip vebal almadan hiç kimse kimseye kötülük etmeden, Herkesle mutlu olsa bu deli gönlüm. Güzel konuşsalar gönüller yapsalar, Helal kazanıp fakire zekat verseler, Batıla uymayıp hak yolunda gitseler, Yalan dünyada ister bu deli gönlüm. İnsan ektiği ekini biçecek yok ötesi, Dünya malına tapan oldu onun kölesi, Kararmış Kalplere işlese ezanın sesi, Aşkla yanmasını ister bu deli gönlüm. Halil ÇOLAK 07.08.2008 ANKARA Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Etseler tutsak
Yedi tepende gezer seni seven sevdalarının Şafak sökerken gökyüzünde yankılanır ezanın Nemli rüzgarın verdiği tende güzel rahatlığın Gizemli kanatlarını vurarak uçuşan martıların Yansıyan sabah yorgunluğunun gölgesi vurmuş suda Sevenler umutsuz yalnız geziyor Emirgan korusunda Gözünde yaş aşığın sevdiği beklide sabah uykusunda Sevgilerin ve aşkın tartışılmazlığı nihayet anlaşılsa da Bir başka güzel olur dosta dönüp arkamıza baksak Çünkü insan sevgiye,iyiliğe yaşamak için tutsak Sevmek yasak,aşk yasak gönül kapıları olursa yasak Seni sevmeği yasaklasalar severim seni etseler tutsak Halil ÇOLAK 07.08.2008 Halil Çolak |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|