![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3343
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkın Ölü Hali!
İsa Ecem Yılmaz aşkın ölü hali, kollarımda can verdi dayanılmaz bir haldi bu bir seçim, bir savaş sanki yürekten kopup arşı saran bir hayalim vardı sessizce yükselip yarı yolda kaldı aşkın ölü hali, kollarımda can verdi biraz gerçekçi olmak ve biraz ağlamak işte bu kadar sevdanın sessiz çığlı güvercinlerin kanatlarında beyaz bir masumiyet balıkların yüreğinde kelimelerim bir kadının gözlerinde yaşlarım vardı bir eylül ayazına takıldı güllerim aşkın ölü hali, kollarımda can verdi şimdi, tüm ayrılık vakitlerinde tüm kahrolma saatlerinde köpüren dayanılmaz acılarla kıvranan ruhum ne yapacağını bilmeden çırpınıp duruyor ah, yüreğime düğümlenen hecelerle boğuluyorum aşkın ölü hali, kollarımda can verdi nasıl söylerim bunu ona nasıl anlatılır imkansız bir aşk, bir kadına nasıl gidilir öylesine zamansız nasıl, hadi söyleyin nasıl dökülüyorum yaprak yaprak zavallı ruhumu rüzgarlar alıp götürecek ve dayanılmaz bir ayrılık her yanı saracak ve bir kadım öldüğünü yaşarken öğrenecek... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|