![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3343
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk-i Mecnun
Mustafa Akbay Okunmaya hasret mektuplar bıraktım arkamda Sevda türküleri besteler vesair Aşk ı sıla gördümse küçük dünyamda Hayaller kurdum kendimce sana dair. Alevler susamışsa kan ter içinde Ya da akarsular ateşe aşık olduysa Vuslat vakti gelir günün birinde Sana sarılır sevdam yakamı bıraksa. Yosun tutmuş alnı çıplak taşlar Buğday başakları suya hasret Akbaba gibi burda bütün kuşlar Ben sana hasret sen bana hasret. Teselli arıyorum gecenin bu saatinde Zifiri karanlık bu yalnız sahil Şefkat arıyorum gecenin bu saaitinde Kur yapıyorlar; Sanma bu da aşk değil. Türküler söylüyorum rüzgar eşliğinde Titreyen sesim sanki gülüyor Acı bir çığlık var ileriki tekne de Belki dertli türküler söylüyor. Dalgalar dövüyor sahilleri Köpürüyor sebepsiz kime kızmış Daha bir çılgın *******i Şu kayalara aşkını yazmış Yer gök deniz hepsi bahane Hayat hep ilkbahar dan başlar Yaşın brgün ermişse kemale Belki helalim olur bana kışlar Yağmurlar yağıyor yine sağanak hali Gündüzleri karartti dev bulutlar Karanlık ürkütücü kıyamet misali Aşk mekanı burda köşe kuytular |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|