![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57913
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() **Sorgusuz Sualsiz Sevdim***
Sapsarı sonbahar, sararan simam Sanadır sitemim sır sevdiceğim Soğuktan soğuğa sür sıram sıram Serinliklerdeyim sar sevdiceğim Sessiz sabahımda sıkıldı sabrım Sebilim, sefilim, seherindeyim Solgunum sensizken sanki sıfırım Sadece seyyarım, seferindeyim. Sana sere serpe sevgimi serdim Son saltanatını sürsen sevgilim Sultansam, sanemsem salınıverdim Sığmadı sineye söküldü selim. Sevda sofrasında söz sini sini Sorgusuz sualsiz sürgünüm sana Sızım sızım sızda sende sevgini Sunup satır satır söyle sultana Sezdim seviyorsun saygın mı saygın Salkım saçak sevdan saçılıversin Sanadır son sözüm saklanma sakın Sobeledim seni sonra seversin.
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ***Vuslat Yok***
Öyle bir rüzgârdı ki yıldırım gibi çarptı Bir bahar mevsiminde kara kışa tutuldum Geldiğim tüm yolların düzlüğü yoktu sarptı Ortada göz önünde bilerek unutuldum Sevdiğim bir zamanlar hani senin kuzundum Ekmeğindim, aşındım, sofrandaki tuzundum. Omuzladığım yükün ne kadarda ağırdı Ayrılırken arkamdan gök kükredi bağırdı “Bırakıp beni gitme kal, dur ” diye çağırdı Buruktum masallarla düşlerle avutuldum. Sevdiğim bir zamanlar hani senin kuzundum Ekmeğindim, aşındım, sofrandaki tuzundum. Kurşun sözlerin geldi yüreğimi dağladı Gül tenden süzüldü yaş karaları bağladı O halime gök bile için için ağladı Aşkın değirmeninde ıslandım kurutuldum Sevdiğim bir zamanlar hani senin kuzundum Ekmeğindim, aşındım, sofrandaki tuzundum. 11.04.2008 Gülten Ertürk
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***Yabancı***
Avuçlarıma bakmaktan ellerim duaya durdu. Deli gönlüm saatlerini yalnızca sana kurdu Attığın imzaların yerlerinde duruyor Aklımsa bin bir çeşit sorularını soruyor Karanlık odalarıma ışıklar mı doluyor? Mühürlü kalbimi açmaya neler sebep oluyor? Bir alev topu yavaş yavaş yaklaşmak da Vücudu hararetten ateşler sarmak da Kaşımdaki çeşmeden kana kana içsem diyorum O anda geçmişi bir kalemde siliyorum Dün geçmişte kaldı, yarın gelmedi Bu gönül hiçbir zaman muradına ermedi. Dünü bu güne bu günü yarına ekleyen bir şeyler var Ne olursa olsun yabancı sen yine bu güzelliği sar. 26.05.2008 Gülten Ertürk
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() **Bitti**
Yanlış zamanlarımda, farklı duygularımla Aşk kibritti... Mıknatıs sevdamızsa; birbirini kuvvetle Hızlı itti... Camdaki düşlerimin üzerine su tuttum Aktı gitti... Anla beni gönlümde ayırdığım bu yerin Şimdi bitti... 9.02.2008 Gülten Ertürk
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() **Bunca konuşulanların Benle Ne Alakası Var? **
Bir kafada saçma sözler “O şunu demiş bu şunu” Hedefi yok ki vurmaya hepside yalancı mumu Her iki gözün akı var çeşidi var karası var Bunca konuşulanların benle ne alakası var? Karşı köyden duyuluyor çalan davulların sesi Ağzından çıkanı duysun kulaklarının ikisi Sakın “Ya tutarsa” deme hamurun da mayası var Bunca konuşulanların benle ne alakası var? Sormamışsın görmeyince dert etmişsin ince ince Ölçmüş, biçmiş, giydirmişsin kurgulamışsın fikrince Yüreğinin yüreğime bir nefeslik arası var Bunca konuşulanların benle ne alakası var? Suç bastırmanın narası, bakın birde tafrası var Kirliliği yıkamanın temizlemenin hası var Yeter ki yürekten iste hamamı, suyu, tası var Bunca konuşulanların benle ne alakası var? Kulak asma bundan sonra karşına al derdin konuş Sen mantıklı, akıllısın birde diyorlar okumuş Şükürler olsun herkesin ekeceği tarlası var Bunca konuşulanların benle ne alakası var? Her terazinin ölçüsü, ağırlığı darası var Akıllı kişilerinse edeplisi alası var Biliyorum her insanın emmisi var halası var Bunca konuşulanların benle ne alakası var? 11.06.2008 Gülten Ertürk
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() **Geldim**
Uzayan yollardan kıvrıla kıvrıla O yara geldim... Her mevsim gönlümde özlemi duyulan Bahara geldim... 01.02.2008 Gülten Ertürk
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() **Gerçek 2**
Rüyanın içinde rüya görünür Zincirin halkası gibi örünür Ömür dediğimiz bu bilmecede İnsan bazen güler, bazen sürünür... Gülten Ertürk
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() **Gerçek yalan**
Bu gün sensizliğimin Denizine indim. İndim de nefes alamadım. Bu gönül daraldı daraldı da bunaldı sevgilim... Ruhumdaki fırtınalar büyüdü çoğaldı… Çakmak çakmak gözlerin Dalga dalga geldi de yerini aldı… Hani dinlediğimiz bizim şarkılarımız var ya? Çaldı da çaldı sevgilim… Bu gün dört üçle başlayan bizim sokağımıza gittim de Bittim sevgilim… Hayal Rüya, masal Gerçek, yalan Hepsi bir arada… Böyle olmak gerekiyor ara sırada…. 06.02.2008 Gülten Ertürk
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() **Kıymet**
Ey sevgili! .. Sana verilen değerin kıymetini Elmaslar kıskandı da sen bilemedin... Dün gece hiç uyumadım; Sana özlemlerimi, hayallerimi Yaşadım. Durdum… Sen! Hoşlanmayla sevgiyi birbirinden ayırt edemedin. “Sevgi” sözcüğü “Canımmmmmmmmmm” “Aşkımmmmmmmmmm” “Seni seviyorum” demek bu kadar basit miydi? Ah ah be sevgilim! İçimdeki filiz kırıldı. Ümitlerim tükendi… Meğer sen beni hiç sevmemiş hoşlanmışsın öyle mi? Nasıl dersin “seni seviyorum” diye? Nasıl görmezsin dudakla kalbin birlikteliğini? Nasıl bilmezsin şu kalbimde sana koskoca ayrılan yeri? Nasıl görmezsin? Ah be sevgilim ah! Sana verilen değerin kıymetini Elmaslar kıskandı da sen bilemedin... İnsanın hayatında karşısına bazı fırsatlar çıkar ya Yakalarsın… Yaşarsın aşkı sevgiyi doya doya Şimdi ben senin ellerinden uçan bir kuş oldum. Nasıl yakalarsın bilmiyorum… “Seni seviyorum” derken emin değil miydin duygularından? Neydi kafanı kurcalayan, neydi aklındaki? Neden? Niçin? Silemedin? Ufacık sorun Bu kadar mı büyüyecekti gözünde? Hani senin yüreğin? Bu kaçışın neden? Ah be sevgilim ah! Yıkıldım ben, Öldüm Bittim Göremedin… Ah be sevgilim ah! Sana verilen değerin kıymetini Elmaslar kıskandı da sen bilemedin... 29.01.2008
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ... Ben Tamirci miyim? ...
Hiç murat almamış fani dünyadan Uzakmış babadan, yardan, anadan Kimi tekme yemiş sevda çölünde Hep boğulmuş durmuş aşkın gölünde Fenalık geçirmiş, güya bayılmış Kendine gelmiş de yeni ayılmış Kalp acısı çekmiş aramış doktor Yürekte taşımış bunca zaman kor İnanki bunların her biri ilginç Ateşini söndür bir yudum su iç Hangi alemdesin diye soran yok Benim boş sözlere karnım dünden tok Bütün hasarlılar bana geliyor Düzelteceğimi nerden biliyor Ben tamici miyim? Allah aşkına Tamire gelenden döndüm şaşkına... Gülten Ertürk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|