![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acaba
Yürüsem, şu uzayıp giden yolda Bıkmadan, usanmadan Varırım belki sonsuzluğa Kim bilir, belki de sana Yürüsem Hiç yorulmadan Acıkmadan Yağan şu yağmurda ıslanmadan Ben bir damla Dertler umman Nerede ya Nerede o derman... Gürsel İleri
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acılar Ne Kadar Dökülebilirse Kağıda
Şu acılar var ya Ya susup kahrolmak, içine atmak, ya anlatmak, paylaşmak Ya da yazmak gerekiyor İçine gömsen olmuyor Her fırsatta hortluyor Her zaman da anlatacak bir dost bulunmuyor Yine sonunda yazmak kalıyor Acılar ne kadar dökülebilirse kâğıda İşte benim şiirlerimde O acılar saklı mısralarımda Döküyorum yüreğimi Acılar ne kadar dökülebilirse kâğıda Acıyor içim Acılar yağıyor sicim sicim Sen anlat bu hissi kalemim Okur belki biri bir gün Anlar bir gün biri, beni o satırlarda Döküyorum içimi Acılar ne kadar dökülebilirse kâğıda... Gürsel İleri
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acımasız Umutlar
Yıllarımı çaldınız umutlar Beklettiniz, beklettiniz Hep beklettiniz Beni sevdiğimden ettiniz Hayırsız umutlar Vefasız umutlar İnsafsız umutlar Yalancı umutlar Ömrümü çaldınız benden Sabrımı tükettiniz Beklettiniz, beklettiniz Beklete beklete, kahrettiniz Beni sevdiğimden ettiniz Acımasız umutlar Merhametsiz umutlar Hayırsız umutlar Vefasız umutlar… Gürsel İleri
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adını Yazdım
Adını yazdım şiirlerime Güzel yüzünü süs yaptım düşlerime Adını yazdım kalbime Adını yazdım kaderime Meçhul yol şu gittiğimiz Meçhul şu yarınlar Kaybetmekte var ya seni Özleyip sevgini Ömür boyu yaşatmak hasretini Kolay değil bu sevdiğim Adını yazdım kaderime Adını yazdım kalbime Adını yazdım şarkılarıma Adını yazdım umutlarıma... Gürsel İleri
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağla
Gör bak, bir gün senin de umudun tükenecek Beklemek neymiş Sabır nasıl bitermiş İnsan nasıl tükenirmiş Gör bak, bir gün sen de öğreneceksin Ağla işte o an ağla Beni hatırla Beni hatırladıkça ağla Mutluluk olur muymuş ayrılıkla, anla Ağla işte o an ağla Bizi birbirimizden koparan yıllara Bizi birbirimizden ayıran yollara Bizi yüreğimizden vuran acılara Ağla bir tanem ağla Beni ağlattığını hatırladıkça ağla Gör bak, bir gün senin de umudun tükenecek Beklemek neymiş Sabır nasıl bitermiş İnsan nasıl severmiş göreceksin Yalnızlığı, pişmanlığı tanıyacaksın Beni Beni işte o zaman anlayacaksın... Gürsel İleri
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlayamadım
Yaş doldu gözüm Ağlayamadım, ağlayamadım Asıldı yine yüzüm Uykumla vedalaşıp, bu gece Düşündüm maziyi Düşünmek olsa da işkence Düşündüm anılarımı Gözlerim kıskandı gözyaşlarımı Ağlamak istedim, ağlayamadım Sordum sabaha dek, bin defa Yüz bin defa Bunca acı, bunca kahır neden Ne olurdu olmasaydı bu dertler Anlayamadım, anlayamadım Ağlamak istedim, ağlayamadım Bekledim, bekledim doğacak günü “sana yıkılmak yakışmaz” dedim Uçurumun kenarına geldim, düşmedim Ah bir de bu gece ağlayabilseydim Şu kederi, acıyı yüreğimden sökebilseydim İçimde hüznüm Birbiriyle kavgalı, dünüm ile bugünüm Yaş doldu, doldu taştı da gözüm Ağlayamadım, ağlayamadım… Gürsel İleri
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşam Olmak Üzere
Akşam olmak üzere Gün kavuşuyor, usul usul Kuşlar yuvalarına uçuştu Karıncalar çekildi yerden Bir sayfayı daha kopardık Ömür denen takvimden Hiç düşünüyor muyuz acaba Bugün Yarın için ne ektik Yoksa koca bir günü Ömürden boşuna mı eksilttik Akşam olmak üzere Tatlı bir yorgunluk sardı bedeni Diliyorum Allahımdan, unutma sakın Her akşam, her akşam düşün beni Akşam olmak üzere Yolcular yoluna koyuldu Haydi hoşçakalın, ağaçlarım, çiçeklerim Allaha emanet olun Yarın görüşürüz Gel kardeş Bir parça mutluluk var avucumda İstersen bölüşürüz Mutluluklar bölüştükçe büyür Sevgiyle bakmasını Kaybetmeden kıymet bilmesini Ve şükretmesini bilirsen Yüreğimizde daha neler neler büyütürüz Haydi hoşça kal Akşam olmak üzere Anam şimdi bakar yollarıma Her akşam aynı taze özlem Benim duyduğum gibi oğluma… Gürsel İleri
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşamüstü
Yine hüzünlü bir şarkının Namelerine boyandı akşamüstü Yokluğun cana yetti gülüm Sayende bir seven, hayata küstü Yine sensiz kedere büründü Güneş yaslı battı akşamüstü Tek tesellim, hayalin gözlerimde Bir selamın, bir çift sözün ayaküstü Yine sensiz, sessiz bir hıçkırık ile İçin için ağladı akşamüstü Bir ümit ile bir mecnun yarattın da Bıraktın beni bu aşk yolunda yüzüstü... Gürsel İleri
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allah Korkusu
Gelir insana her kötülük Allah korkusu olmayandan Allah korusun kulunu, böyle insandan Gece olup, başını yastığa koyduğunda Eyvah! Ben bugün ne yaptım, demiyorsan Bir sızı, bir ağırlık olmuyorsa vicdanında Uyuyup kalıyorsan, tatlı bir uykunun kollarında Daha ne ister ki insan, bundan başka Daha ne ister gönül Allah sevgisi ile düşmekten gayrı aşka Adın kötüye çıkmadan Bir kalp kırmadan Bir cana kıymadan Gelmiş vakit saat, gidiyorsan bu dünyadan Ve Tüm eller açılıp ta “iyi bilirdik, hakkımız helal olsun” Diyorlarsa ardından Daha ne istensin bir kuldan Daha ne beklensin bir insandan İnsanı korur kötüden, kötülükten Allah korkusu Şerefiyle, onuruyla yaşatır ar duygusu Çölde kalırsan anlarsın Bir ton altından kıymetlidir o an, bir damla su Giderken şu dünyadan, bir bak ardına Geride bıraktığın servetine, malına Dön de bir bak ardına Onları kazanmak için neler harcadın Ne kalpler kırdın, kimleri ezdin geçtin belki de Şimdi bir bak, ne aldın da yanına Ne götürüyorsun oraya Hani şu yürekte sevgi Hani şu yürekte huzur var ya Senin için bir kalp atmaya Senin için bir göz ağlamaya Devam ediyorsa, bundan güzel daha ne olsun Belki de çok geç değildir, inan Yüreğinde Allah korkusunu taşıyorsan Ve tövbe ediyorsan, günahına, yanlışına Doğru kulu, doğru yolu bulursun Hani şu yürekte sevgi Hani şu yürekte huzur var ya Bir tatsan, bir tanısan İnan bir ömür tiryakisi olursun… Gürsel İleri
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allah Var Oğlum
Canım Oğlum, İsmet Alp İLERİ’ye... Bu dünyada kalan Giderken her şeyi yanına alan yok oğlum Ama Allahsızlar, vicdansızlar çok oğlum Çalanlar, çırpanlar Tüyü bitmedik yetim hakkı yiyenler Çok Çok oğlum Gün gelip, her yapılanın Hesabı sorulacak oğlum Bu dünyada yalan dolan çok oğlum Ama üzülme Hiç merak etme Gün olacak Mutlaka hesap sorulacak oğlum İnsanım diyen Sözünde duracak oğlum Adam gibi adam olacak Sözünde duracak Korkma Ne çıktıysa bu ağızdan Baban sözünü tutacak oğlum Sabır gerek Ve Sonra mücadele etmek Olmaz ki hazır beklemek İnsan önce savaşacak Sonra Yaradana sığınacak oğlum Hayat bir savaş Hayat düşe kalka, bata çıka Hayat kimine ipek halılar Kimine mayın döşeli bir yol Neler çıkacak bu yolda karşına Ah! Ne insanlar, ne vicdansızlar Ne Allahsızlar Kimisinin eli yağda olacak Kimisinin balda Kimi yolcu, kimi hancı dünya denen bu handa Korkma İnan Allah var oğlum Hepsinin Herkesin gideceği yer aynı sonunda Yitirme sakın cesaretini Olsan da en umutsuz anda Bekle Tutun hayatın kollarına Umudun olsun yarınlarda Belki çok şey de İnan her şey değil para da Azrail rüşvet yemiyor Silinip gidiyor Ne makamlar, ne saltanatlar Sahipsiz kalıyor Ne saraylar, ne yatlar, ne katlar Yaşamak var ya oğlum Onurunla, şerefinle Bir de sevgi ektiysen yüreklere Bir Yunus’u düşün, Mevlana’yı, Pir Sultanı Bir de sevgi ektiysen onlar gibi yüreklere Silinmiyor asla adın, çağlar, asırlar Merak etme Korkma Allah var oğlum, Allah var... Gürsel İleri
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|