![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adını Sen Koy Biliyorsan
bilmediğim şeyler anlattı bana kendinden kimliğini açığa vuran gözlerindeki ışık yüzündeki masumiyet tatmadığım duygular sessizce bakışlar yüreğindeki bir kıpırtı kurgular ürettim onun için kimi zaman romantik bir an kimi zaman masum bir çocuk edasıyla birlikte bir dağ başında ya da ağacın gölgesinde yolda yürüken el ele yan yana kol kola çay bahçesinde göz göze şarkıları türküleri paylaştık şiirleri fıkraları hasretin özlemin dilinde nakaratı iki ağızdan söylenen neşeyle umutla gülüşmelerimizde tükendi zaman gölgesini kaybederken gün romantik bir gece düşlerimde gamzeleri batarken yüreğime iki yanı keskin bıçaktı aşk iki dudak arasına saklanmış teninin sıcaklığı tenimde arzularımda yosunlu su gözesi nefes nefese çılgınca hissetmediğim duygu çemberi başım döndü sarhoş oldum adını sen koy biliyorsan 11-04-2007 Cemal Karsavran
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adresi Belli Mektubunum
mehtabı seyrettim dün gece ellerimle tutup tüm yıldızları libas gibi çektim üstüme düşler gördüm yarı uyanık ayan beyan gözlerimde hayalin mahsun bir tebessüm yüzünde uyurken eğilip öptüm yüreğinden lezzeti bir ömür gelen dolunay kıskandı dudaklarını anlatılmaz andı yaşanılan menzili uzun mesafeli emir eriyim duygularımın lojistik yüküm ağır denizler dağlar aşırı attığım her adım sana ulaşır mekan tuttun tüm benliğimi eriyip biterken gün be gün lastik gibi uzuyor özlemlerim değeri bulunmaz istiridye incisi arayıp da bulamadığım melodik bir şarkı kulağımda sesin efil efil özlem hasret liflerim çözülür yürek bağımdan dilimde aşkın yüreğimde sen adresi belli mektubunum 16-11-2007 Cemal Karsavran
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlıyor Yalnızlık
firtinalardayim bahara vuruldum kar tipi boran umutlarimi rüzgara verdim savrulur elden ele yerden yere... kar çiçekleri henüz açmamis ben yanliz basim dumanli maviler kayboluyor gözlerimde araniyorum her yanim bosluk ben bos gün basladigi gibi bitiyor ne soranim var ne arayanim bir askim bile yok ne özleyenim ne bekleyenim sürüklenen duygular kalmisim siirlerle kalem siyah yaziyor gece mahpus zindan karanlik ay küsmüs sokaklar kimsesiz çiglik çigliga hüzün agliyor yalnizlik 25-03-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akdeniz'de Kırmızılar Içinde
yollarda ayak sesimde ezgiydin esen lodos rüzgariyla sarkilarin nameleriydi kulagimda sesin seninle yürüdüm onca yolu seni aradim gelip geçen içinde hayalin gözlerimde bu sen miydin geldi idin gelecektin bakinirken sagima soluma kalp atislarimda sol yüregimde gözlerin derin kuyu karanlik sisli gözlerinin karasinda akdeniz koylariydi dalip dalip kaldigim saçlarin savrulurken zülüflerin al yanakta lodos ezgi çaliyordu sögüt dallarinda kirmizilar içinde bir kadin mavinin ortasinda bahara vurgun mavi umuttu akdenizde kirmizilar içinde 29-04-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akdeniz Oldum Çağladım
saldım ayaklarımı kuzguncuk'tan kıyıya mavinin derinine düştüm tutundum yeşil bir dala gözlerim yeşile tutundu akıntıya kürek çektim boğazda yeşil maviye tutundu soğuk suyun akıntısıydı ılık ve serin ayaklarıma değdi tenim ürperdi ruhumu okşayan bir güfte meltem rüzgarıyla geldi muhabbet kuşlarının dilinde öptü kulak zarımı okşadı yedi tepeli şehirden seyrettim marmara'yı ıstranca dereleri'nden bir damla ıslattı kurumuş dudağımı akdeniz oldum çağladım.. 07-10-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklımdasın Yürek Sızım
yine düstün benligime neredesin yürek sizim sol yanimda yanginim var ayazdayim yürek sizim daha dün görüsmüstük ordan burdan konusmustuk geçmisteki kötü günler dile gelince susmustuk kalpten kalbe bir dilekti içimizdeki özlemler gençlik ruhunda gelisen zamanla biten sevgiler akar geçersin gözümden bulutlarda aranirim uçsuz bucaksiz maviler sen olursun ben bulurum bana bir dünya verdin çocuk yüregim büyüttün anam oldun canim oldun aklimdasin yürek sizim 10-05-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşam Erken İndi Kıyılarına Ömrümün
çakıl taşlarıydı parlayan pul pul ırmakta ters yüz balıklar taş aralarında gün dönerken akşama gölgelerde güneş suda yanıyordu yedi renk yılan gölge ararken bunaltan sıcakta hışırtısı asiliğin saldırının korkunç kara yüzüydü isyanlarla sesi toprak yanarken güneşle gün ikindi ılgınlar ırmak boylarında sürgün yosunlarda böcek ve karabataklar kurbağa yüzgeç vuruyordu akıntıya yengecin kollarında canhıraş gözlerim ayaklarım suda yüzüyordu söğüt dalları dans ederken esenle güneş aşıp gidiyordu düşlerimle akşam erken indi kıyılarına ömrümün 28-09-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alkışlarla Kadınım
günaydın dedim güne seninle kadınım.. güneş gözlerinde parlarken emekle yoğurduğun sevdan yüreğinde üreten olmanın gururu tüm bedeninde yeni doğan bebeğin teninde yarın olacaksın umutla beklerken sevgiyle baktığın can yoldaşından bir tutam mutluluk beklediğin birlikte nakış nakış işlenmiş o seninle doğandı özünde anayı doğuran çocuğu doğuran babayı doğuran sendin... kimsenin elinin eremediği Yüreğinin sevemediği kadar sevdin onu savaşlarda yenilmedin siper ettin kendini karanlığa omuz verdin dostuna ana yüreği ile vardın kavgada ummadık yerde buldum seni fabrikada, siyasette, okulda çukurova’da pamukta, giresun’da fındıkta, aydın’da incirde, bitlis’te tütünde sen kadınım başıma taç ettiğim sevdalarıma umut olan gökkuşağım ana, bacı, kardeş dostum sevdiğim sen benim varlığımsın seni çiçeklerle yalan ve riya ile kandırmayacağım senede bir değil her zaman sana eksik etek diyenleri utandıracağım. bilmezlermi onlarıda bir ana doğurdu sana seni vereceğim hep arkanda hep yanında olacağım alkışlarla kadınım.. Cemal Karsavran
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alüvyön Artıklarda Sır Ve Gizler
Usluca köyünün on bir ayı dumanlı dağları serin havası bulutun gözleri döner arada gök gürültüsü şimşek çakması kar,yağmur,dolu patlar gökyüzü taşar dereler sel olur akar Kelkite uzanır her dere boyu taş toprak ağaç engel tanımaz kükrer aslan gibi heybetli bir dev yatağında tarla evleri basar doğaya yenik düşen mağdurlar akar gözlerinde soğuk pınarlar uzanır Yeşil ırmağa Kelkit çayı hep bir yanı dağ ya da taş geniş vadilerde seyreder sıkıştırmamışsa büyük dere ve insanoğlu kaç can almış ocaklar yakmıştır bilinmez alüvyön artıklarda sır ve gizler 13-11-2006 Cemal Karsavran
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ankara'da
Yabancı bir şehrin sokaklarından seslendi Hissettim yüreğimde Özlemin ilk dakikalarıydı Ankara ışıklar altında Biraz tedirgin bulsamda sesini Yorgunluğa say dedi Bir taşla iki kuş Bir can bir ideal Geçmiş olsun düşüm Geç oldu güç olmadı Canı kucakladı hasretle Yıllardan sonra ilk ziyaret Fakirin umudu gibi Ekmek gibi su gibi Kızılay'da bir akşam Dinlenirken demlenirken Gezindi gözleri tanıdık bir yüz aradı Onaltı yılın hasretiyle Gelinipte dönülmeyecekmiş gibi Ankara'da 19-10-2007 Cemal Karsavran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|