www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-13-2006, 07:55 AM   #1
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3246
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute
Cool Dünya'nın En İyi Korunan Sırrı Türkiye (Flash Anlatım).Türküm Diyen Herkes Seyretmeli

Arkadaslar Baslıktada Dediğim Gibi Türküm Diyen Herkesin Seyretmesi Gereken Bir Flash Yapmanız Gereken 2 Sey war ;

1. Sadece Link' e Tıklamak....
2. Sadece 10 Dk. nı Ayırmak....

Arkadaslar 10 Dk.yı cok görmeyip Seyredelim...

İzle..

LÜTFEN

Son düzenleyen: ๏๒รєรรเ๏ภ; 03-13-2006, 08:03 AM..
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
emree01 (03-15-2006), finsternis (03-22-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 03-13-2006, 10:05 AM   #2
abba
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 15
Üye No: 2847
İtibar Gücü: 1432
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : abba is on a distinguished road

rotary-rotaract-lion gibi klupler turkiyede ve diger ulkelerde "zengin" kesimin birbirlerine daha bagli olmalari icin ve de gostermelik yardimlar ve de organizasyonlarla kendilerini sosyal icerikli bir klup gibi gosterip, ulke genelinde kadrolasmaya ve de yayilmaya calisan gruplardir...
bunlara kucuk-ufacik "konsey"ler de diyebiliriz...

bu hazirlamis olduklari slaytta ise turkiye tanitimini cok etkileyici bir sekilde yapmislar...
ama etkileyecekleri kesim belli degil..
-bir acidan yabanci turist (dolar-euro=para) cekmek amaciyla hazirlanmis cok guzel bi arac...
-bir diger acidan ise; ortada dolanan ve de her turlusuyle tepki toplayan "turkiyeyi ele gecirme planlarina hizmet icin yapilmistir... izlenirse gorulur ki; turkiye nin hristiyanlik icin ana rahmi kadar kutsal oldugu konusu slaytin %70'i kadar bir yer kaplar... bu da dünyayı yöneten adamların bile uyesi olduğu söylenen bush un bile uyesi olduğu söylenen hristiyan tarikatlarının tamm da istediği şeydir... türkiye hristiyanlar tarafından değerli kılınmıştır ve de türklere yakışmıyordur... türklerin elinden savaşla alamadılar, başka yollar deniyorlar...
bu slaytta da turkiyenin, bir hristiyan cenneti oldugu soylenmek istenir kimisine gore... bunu izleyen konsey(kurtlar vadisindeki gibi dunya konseyi vardir) turkiye'yi hristiyanlastirmak icin gaza gelicek ve de daha hizli calisacaklardir...
dikkat ederseniz gorursunuz ki; turkiyenin degerleri sadece dunyanin kabul ettigi degerler olarak sinirlandirilmistir... bizim daha onemli fakat turkleri anadolunun sahibi yapan, ustun kilan tarihte ustunlugunu gosteren dise dokunur bir bilgi verilmemistir...

not: bu fikirler tamamen ozneldir(kisiseldir) aksi iddia edilebilir... tartismaya gerek yoktur...

Son düzenleyen: abba; 03-13-2006, 10:07 AM..
abba çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-13-2006, 01:48 PM   #3
Tathar Elanessé
ÇaKaL Üye

Tathar Elanessé Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 145
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2019
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi : Tathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond repute

sana katılıyorum arkadaşım rotaryanları biliriz.....!

Tanıdıktı yalnızlık oysa
Haklısın belki yanımda
Hazırdım bu kez mutluluğa
Nerden çıktı şimdi bu ayrılık

Öyle boş öyle boş ki bu dünya
Güneşim sandım seni oysa
Girdabın içinde yaşarken
Yakamoz yakamoz çakar aklıma

Susadım sana tek bir nefeste
Yaşadım aşkımı bir heveste
Gözümün önünde durma n''olur
Yaşamak öyle zor ki bu bedende

Hadi yoluna eyvallah
Mutlu ol gülüm işallah
Sen geçen günün ardından
Bi başına kalma inşallah
Tathar Elanessé çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-13-2006, 04:39 PM   #4
mgurkan
Banned

mgurkan Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 84
Üye No: 6618
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 6111
Rep Derecesi : mgurkan has a reputation beyond reputemgurkan has a reputation beyond reputemgurkan has a reputation beyond reputemgurkan has a reputation beyond reputemgurkan has a reputation beyond reputemgurkan has a reputation beyond reputemgurkan has a reputation beyond reputemgurkan has a reputation beyond reputemgurkan has a reputation beyond reputemgurkan has a reputation beyond reputemgurkan has a reputation beyond repute

sana katılıyorum arkadaşım
mgurkan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-15-2006, 07:21 PM   #5
serdar09
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 8349
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : serdar09 is on a distinguished road

rotaryanların dünya üzerindeki yahudi grublarının türkiye ayağıdır.bunun için hiç bir zaman karşılıksız bir şey yapmazlar..size para verirler ama kültürünüzü,dininizi terk etmenizi isterler ...böyle yapmacık şeyleri çok gördü bu millet....vatan sevgisi ve aşkını görmek isteyen çanakkalede ölen insanlara baksın....
serdar09 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-15-2006, 07:31 PM   #6
emree01
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 63
Üye No: 3492
İtibar Gücü: 1480
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi : emree01 is a splendid one to beholdemree01 is a splendid one to beholdemree01 is a splendid one to beholdemree01 is a splendid one to beholdemree01 is a splendid one to beholdemree01 is a splendid one to beholdemree01 is a splendid one to beholdemree01 is a splendid one to behold

güselmiş kanka
emree01 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-22-2006, 09:32 AM   #7
sparki
Guest

Üye No:

eyvallah kanka güzel çalışma
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı