![]() |
|
Yurttan Haberler Yurttan Haberler Bu Bölümümüzde. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KONYA'da yol kenarında fünyesi çıkartılmış 2 el bombası, 9 uçaksavar mermisi ve 1 bomba atar mermisi bulundu.
Beyşehir yolu 22'inci kilometrede saat 14.30'da, kağıt toplayan Enver Akbay, içerisinde bira şişesi bulunduğunu düşünerek açtığı poşette mermi ve bomba olduğunu gördü. Akbay durumu polise ve jandarmaya bildirdi. Olay yerine ekiplerin yaptığı inceleme sonrası poşetin içerisinde fünyesi çıkartılmış 1 savunma tipi el bombası, yine fünyesi çıkartılmış 1 taarruz tipi el bombası ile 9 uçaksavar mermisi ve 1 bombaatar mermisi olduğu tespit edildi. Olay yerinde jandarma geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. Özel kıyafetli jandarma ekipleri bombalar üzerinde inceleme yaptı. Jandarma ekipleri mermi ve el bombalarını yol kenarına bırakan kişi veya kişilerin bulunması için çalışma başlattı. Poşeti bulan Enver Akbay da, "Ben sürekli yol kenarlarında kağıt ve benzeri şeyler toplarım. Yol kenarında gözüme bir poşet takıldı. Önce içerisinde bira şişeleri var sandım. Daha sonra poşeti açtığımda birçok mermi ve el bombası gördüm. Hemen polise ve jandarmaya bilgi verdim" dedi Milliyet
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|