![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acısyla Tatlısıyla
Kaldır kafanı da bak bir etrafına Nice yanan yürekler var hemen yanı başında Haline şükrette sarılsana hayata Yaşananlar sınavdır aldırma bu dünyaya Acısıyla tatlısıyla hayat güzel sil gözlerini ağlama Çileside derdi de bir imtahan deyil mi...? Yaşanan hayatlara bak sanki masal değil mi..? Kimler vardı dün yanında hayat bir yalan ibaret değil mi..? Acısıyla tatlısıyla imtahandır bu dünya Uyku kadar güzel de ölüm kadar acı değil mi..? Gelip geçecek sevdaların aşkların Bir bir kapanacak en büyük yaraların Kahır dolup yanarken zayi olacak umutların Çilesine derdine sarılsana dünyanın Bakmışsın da yalan olmuş sevdaların aşkların Düzen böyledir mutluluklar baki değil Yaşadıklarına bak hep senin eserindir Kaldır kafanı düşünmeye değimiyor Hayat dediğin işte acısıyla tatlısıyla geçiyor Mutluklar da kimseye ömür boyu kalmıyor Adem Tetik
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adı Yok Bu Yalnızlığın....
Adı yok bu yalnızlığın sensiz akşamlarımda Hüzün tadı kalmış şimdi yokluğun kollarında Sen şimdi yoksun ben kalmışım hazan sokaklarında Adı yok yalnızlıklarımla hasretin kolarında Şimdi tam zamanı çıkıp geliver yanıma Tut ellerimden yine dalayım rüyalara Gelde kurtar beni yalnızlık sokakalarımda Mutluluklarım yalan olmuş sen yoksan yanımda Umutlarım vardı ya senli günlerden kalan Şimdi kayboldu mutluluklar sen yoksan yalan Senden sonra canım hatıran kalan Adı yok yalnızlıklarım hasretin kalan Adem Tetik
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adını Sen Koy
Adını sen koy Neydi aramızda yaşananlar Aşkmıydı beni böyle uykusuz koyan Sevdamıydı ayrılırken ağlatan Neydi adını böylesine kalbime kazıyan Tutkumuydu bir vurgunmuydu Onca yıldır senin sevdanı gözlerimde başlatıp Yüreğimin en ücra köşesinde saklayan Adını sen koy be güzelim Gidişinle neydi öylesine boynu bükük koyan Öylesine mutlu dünyamı neydi Birden bire dertlere boğan Sen gittikten sonra dahi Seni benimle yaşatan Benim adını, ismini veremediğim Senin hiç öğrenemeyeceğin Neydi gidişinle beni her an ağlatan Adem Tetik
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Affet Tanrım
Gülen gözleri yaşlar dolduran Bu sevda uğrunda hep ağlayan Derbeder hayata böyle alışan İsyankar kulunu bağışla tanrım Suçunu bilmeden günahkar olan Her aşkın sonunda bir darbe alan Gülmeyi unutup her an ağlayan Zavallı kulunu bağışla tanrım Bilmeden kırdıysa garip kulunu Unuttunma tanrım ne olur sen bu kulunu Lanetler yağdırırsa her günün sonu Bağışla tanrım isyankar kulunu Adem Tetik
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Affetmem Seni....
Kapıyı çarptın ya gittin ellere Unuturum seni yüreğimde cehennemlerimle Bağışla diye gelirsen eğer Ben tanrı değilim affetmem seni Dünyan kararsa düşsen yerlere Affet diye tanrım gitse secdeye Cehennemde yansam affetmem diye Boşuna gelme artık affetmem seni Gelme ne olur artık sende yorma kendini Bağışlar diye ezme sevgimi Nefes olsanda artık istemem seni Yemin ettim bir daha affetmem seni Adem Tetik
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağladığımı Duydun Mu....?
Hüzünlü şarkıları bırakıp üstüme Dost diye sarıldım cansız resmine Gözlerim yoruldu gelmedin bu gecede Ağladım duydun mu..? Ey can seni kaybettiğim de Kimse bilmedi sana yandığımı Anlamadılar sensizken hep yalnız kaldığımı Her güne seni görme umuduyla başladığımı Duyanlar ağladı sen duymadın mı..? Dön artık bu ayrılığa canım daynır mı...? Kolay değil kardeşim böyledir vefasızın derdi Sevmek acı çekmektir hala öğrenmedin mi..? Bırakma kendini ağlama yeter sil gözlerini Hüzünler yoldaşım oldu şimdi sen gittin gideli Adem Tetik
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlarsın.....
Farkında olmadan gençliğin solar Bakarsın o yarin ardından gözlerin dolar Bir vefasız yüreğini nasılsa yakar Ağlarsın o zaman yüreğine hüzünde dolar Hüzünler çiçek açar gençliğin solar Dost bildiğin arkadaşlar nasılsa satar Çok seven aşkın o zaman bıkar Anlarsın sevdiğim boşa geçmiş yıllar Ellerinde titrer saçına düşer aklar Gözünde canlanır yaşanan yıllar Nanakörlüğün o zaman karşına çıkar Ağlarsın canım teseli etmez o zaman dostlar
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Al Canımı
Bıktım artık yaşamaktan Allahım alsana canımı Zor geliyor artık yaşamak Allahım alsana canımı İnsanların nankör olmuş Yürekleri hep kin dolmuş Dost bildiğim hep kulların Birer birer kahır dolmuş Çok sevdiğim biriciğim Baktım artık elin olmuş Kardeşten öte bildiğim Bu günlerde nankör olmuş Ben bunları hak etmedim Kim düştüyse hiç gülmedim Öğren artık ey sevdiğim Yaşamayı hiç sevmedim Kalmam artık al canımı Olmaz artık al canımı Küstüm artık tüm dostlara Allahım alsanna canımı Adem Tetik
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alışırsın....
Feryadım senin senin için duydunmu sesimi Ağladın mı hiç Kahroldun mu... ki? Boşver değmez kardeşim üzülme yeter Vefasız sevgili bilirim ölümden beter Alışırsın belki sende gün gelir acıya En güzel okul hayattır sevda denilen bu yolda Gönlüm dayanmaz ağlama ne olur Alışırsın bir gün sende ayrı kalmaya Sil gözlerini hadi ne olur ağlama Bak zaman dahi görmüyormusun hep ayrılıktan yana Adem Tetik
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alışamadım...
Özlemle koşarken o uzun yolda Hiç aklıma gelmezdi ayrılmak öyle bir anda Hüzünlü şarkılara sarılıpta yalnız başıma Özlemini içtim aldığım her solukta Ağladım olmadı yalnızlığıma Dostlarımı koydum yar senin yokluğun da Ne yaptıysam olmadı yerin hala dolmadı Ağlıyorum yar sensiz hayat olmadı Unut dediler unutamadım Ne yaptıysam bu gönlümü avutamadım Bıraktım kendimi hayat yolun da Her şeye alıştım ben yokluğun da Boşalan kadehlerde aradım seni Çok şeymi istedim sildin bir anda her şeyi Gülmüyorum sevdiğim bıraktığın gibiyim Yılar geçsede şimdi ilk gün gibi seviyorum Adem Tetik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|