![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adını Koyamadım Yalnızlığımın
Her yeni doğan günden seni diledim. Beklemenin sabırsızlığı yaşadım Tenha ve sen kokan sokaklarda. Oysa biliyordum yine gelecektin bana Yüzünde masum gülümseyişin Elinde ufak kırmızı çanta Ya çok yoruldum taşısana diyecektin. Yorulana kadar umarsızca dolaşacaktık yollarda Çamlıca’nın ardından güneş tepeye doğru yol alıyor Saat ayrılığı çoktan geçmiş Ve ben hala seni bekliyorum Biliyorum her gün daha da ağaracak saçlarım Biliyorum her gün daha da ağır gelecek yaşamak Oysa bana söz vermiştin, sana söz vermiştim Bir Perşembe gecesi gittiğin gibi gelecektin Bende vuslat gününe kadar seni bekleyecektim. Ne çok dualar ettim tanrıya Bir kez daha göreyim diye rüyamda seni. Sevdiğim, günüme doğan güneşim benim. İstanbul artık bana dar geliyor. Sigaraya da başladım yeniden. Her nefeste seni çektim içime Her nefeste seni düşündüm. Bu yüzdendi sigaraya düşkünlüğüm. Tam da mutluluğun şifresini çözmüşken Anlayamadın bu acele gidişin neden.... Toplamadan valizini, düşünmeden sensiz beni Henüz çizmemiştik ki mutluluğun resmini Oysa biraz umudun mavisinden katacaktık Birazda gözlerindeki kahverenginden İçine kalbinin beyazından koyacaktık Ve birazda ilk bahar yeşilinden... Daha bitmemişti ki resmimiz Bu acele gidişin anlamadım neden... Yine sensiz uyandım Kaç gün oldu sevdiğim alışamadım Ben senin yokluğuna dayanamadım Geçen zamanın inadına daha bir arttı acım Yalnızım sevdiğim yalnızım Kimse anlamıyor beni Kimse dindiremiyor içimdeki sensizliği, Oysa “hiç adı koyulur mu yalnızlığın derdi” Sevil hanım Ama ben hala adını koyamadım yalnızlığım Annem “Onlarca dostun var ya etrafında oğlum” diyor Oysa ben sensiz yapayalnızım annem bunu bilmiyor. Ne çıkar ki etrafımda binlerce insan olsa Sensiz olmak, yalnızlık demektir benim lügatımda... Kaç zaman geçti sevdiğim sen yoksun Biliyorum dönemezsin gittiğin yerden Biliyorum sen daim beni beklersin Gece uyurken rüyama gelir Gündüzleri her an beni izlersin. Ben sensiz doğan her güne lanet ettim. Her gece tanrıdan seni istedim. Mezarının başında ne dualar ettim. Sana gelmeyi de beceremedim sevdiğim.. Sana gelmeyi de beceremedim. Arif Baltacı
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adsız Aşk
Kalbimde açan zehirli bir çiçeksin Açmasan kim bilir sende öleceksin Bırak ruhumuz acıyı çeksin Filizlensin kalbimizde sevda yangını Bembeyaz teninde yaşamak böylece Aşkı görmek yüzünde gizlice Ve sana sarılmak böyle her gece Her gece hissetmek bin çiçekte tadını Mahkumuz istemesek de bu sevdaya biz Ağla sevdiğim ağla gözyaşını sileriz Yaramıza bizden başka yoktur çaremiz Varsın olsun koymayalım bu sevdanın adını Arif Baltacı
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağla İstanbul
Ey be İstanbul, ey taşı toprağı altın Sevdaları yalan, sevenleri hain şehir. O boğazının mavileri yetmedi mi sana Gözyaşımı da istedin benden. Aksın sevdiğimin uğrunda gözyaşlarım ne çıkar ki Varsın durmasın sonsuza kadar Senin mavilerin yetmiyorsa sana Ağlarım yetene kadar aklımda sevdiğim var. Ağıt yaksın yaşlı teyzeler ardımdan Yalnızım ey gökteki yıldızlar. Ağla be kahpe İstanbul Sende ağla biraz benim ardımdan. Bahara soyunan taze çiçek kokan ormanlarını Bindiğim vapurun ardından uçan martılarını Ve beni sevmeyen o kadını Çıkarıp anılarımdan gideceğim şehrinden Çantama biraz umut, çok az dostluk ve biraz da vefa aldım Bütün kötü anlarımı sana miras bıraktım. Dedim ya İstanbul biraz da sen ağla. Benim acım zaten yeter bana. Arif Baltacı
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ağlar gibi
Gün ışığına hasret bir gül gibi Öyle mahzun öyle solgundu yüzü Büküktü boynu güneşsiz bahar gibi Gözlerinde bir telaş bir korku vardı Sanki yaşamaktan korkar gibi Sonra bir siren sesiyle Değdi gözlerimiz birbirine Gözünü kapattı bir şeyler saklar gibi Vapur yanaşınca iskeleye Hızla indi vapurdan bir şeyden kaçar gibi Soru işaretleriyle birlikte Düştüm o bilinmezin peşine Birden döndü baktı bana İçimdeki o ateşi yakar gibi Bende bir telaş başladı Sandım birden dünyam karardı Geldi durdu yanımda bir şey hatırlar gibi Dedi tanışıyor muyuz biryerlerden Bana öyle geldi dedi başını eğerken Sustu anlamsızca bir anda İçinde bir yerler yanar gibi Dedi neyse karıştırdım herhalde Elbet benzer insan insana değil mi Ve sen dedi gözlerime bakıp sustu Sanki benden birşeyler umar gibi Lal oldu dilim konuşamadım Baktım anlamsızca gözlerine o yabancının İçerimden bir yerle kopar gibi Gitti bir meçhule bakarak arkasına Sildi gözyaşlarını hırkasının ucuna Unutamadım o günü ömrümce hatırlarım Hatırladıkça dönerim arkama Sanki o sesi duyar gibi Gönlümde o kız sessizce ağlar gibi... Arif Baltacı
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ahmak Islatan
Rüzgarların koynuna bıraktığın saçların Hala öyle divane hala öyle deli midir. Ya hovarda yüreğin sonbaharın ardından Yine öyle umarsız yine serseri midir Acıtır mı kalbini verdiğin bütün sözler Acıtır mı söylesene aşkımızın şarkısı Senden bir şey kalmasa da silinse de tüm izler Ben seni unutamam kalbimin vefasızı Ahmak ıslatan yağmurlarını bilirim ben Yakalanmadım desem yalan olacak Bilemezdim ayrıldığımız gün sen giderken Bu yağmurlar yüreğime yağacak Yüreğimde aşkımızı boğacak... Arif Baltacı
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Neydi
Karanlık bir sonbahar akşamında Aniden içime bir sızı düştü Yoksa aşk dedikleri bu muydu Ya da bir anlık sevinçten sonra Gözlerde oluşan nemim adımıydı aşk Her aşkta ayrılık Her aşkta acı Her aşkta gözyaşı Olmasa aşk yaşanmazmıydı Neydi aşk dedikleri anlayamadım Kalbimin hızla çarpması aşk sayılmazmıydı Aşık olmak için ne gerekiyordu Aşk duygusunu yaşamak için Sabaha kadar onu düşünmekmi lazımdı Aşk sadece güzel birine mi bağlanmaktı Ama ben sabaha kadar düşündüm Ağladım ayrıldım acıyı tattım Ama bir kız için değildi Bunun adı aşk değilmi şimdi Aşk sadece birinimi sevmekti İnsanları doğayı,hayvanları Allah’ı sevmekte aşk değil miydi Gökyüzünü,yağmuru,baharı,kuşları Sevmek aşka sığmaz mıydı Sonunda ayrılık olmayan sevgilere Aşk denmez miydi sizin oralarda Aşk vuslata ulaşamadan ölmek miydi sence Aşk güzellikle acıyı Bir arada yaşamak mıydı Aşkı bulmak için Bazı şeylerden vazgeçmek mi lazımdı Aşk imkansızlık mıydı Kucaklaşamadan vurulmak mıydı aşk Ya da kurşunların önüne geçip Uğruna ölmekmiydi Eğer aşk buysa arkadaş Zor rastlanır bu devirde Aşka düşene Arif Baltacı
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın Adresi Yoktur
Aşkın adresi yoktur Karambolde bulursun onu Aşka dair bilinen tek yer var Yürek denen o sonsuz diyar Hangi köşededir bilinmez sevda Sana gelir uzak diyarlardan Uzak diyarlardan kalbine akar. Aşkın zamanı yoktur Zaten aşk zamansızlık değil mi Apansız, amansız gelir Toparlanmaya bile vaktin yoktur Geniş zamanlar istersin oysa sen Geniş zaman bulunurda aşk kaybolur. Aşkın mantığı yoktur Mantığın bittiği yerde başlar aşk Aşka dair hiçbir şey bilinmez Aşk yaşanır hissedilir ama söylenmez Anlatılamaz aşk aşkı tatmamış insana Aşk meydan okumaktır dünyaya Aslında aşk yoktur Biz duygularımıza aşk demişiz Bir şeyler hissetmişiz de Ne olduğunu bilememişiz Aşk demişiz adına bu bilinmezin Bu bilinmezde yönümüzü kaybetmişiz... Arif Baltacı
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ateştir Sana
Bu sitemim sana değil Sakın yanlış anlama Binlerce kez yenil Boyun eğme hayata Her aşkın bir sonu varmış Sevenler elbet ağlarmış Aşk akıllara zararmış Sakın sevme bir daha Ümitlerim bitmez dersin Kapıldın sele gidersin Sonra hayata küsersin Ümidin kalır bahara Çabuk geçer durmaz zaman Uğraşma boşa vermez aman Azrailin gel dediği an Zaman ateştir sana.. Arif Baltacı
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayak Seslerin
Bir acı vardır sanki O tenha kaldırımlarda Sessizdir oysa gündüzlere inat Sonra sessizlik bozulur Ayak seslerin gelir Beklerim ardından sen gel diye Sen gelmezsin benim ölesim gelir Ve artar bu acı Her ayak sesinde Ayak seslerini öldüresim gelir Arif Baltacı
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Azılı bir kaçağım
Tozlu ve boş yollarında sevdanın Kaybettim bütün yarınlarımı Hüzünler biriktirdim kumbaramın içinde Ben artık azılı bir kaçağım Sevda yangınlarında beni aramayın Ne bir ses duyulsun, nede açılsın kapım Varsın gelmesin mezara kimseler Cezam müebbet olsun, göz yaşlarım durmasın Ben artık azılı bir kaçağım Sevda yangınlarında beni aramayın. Sokak lambaları aydınlatmasın yolumu Benim olduğum kentte artık sabah doğmasın Gülün dikeni batsın, yüreğimi kanatsın Ben artık azılı bir kaçağım Sevda yangınlarında beni aramayın. Ne çıkar ki bir ömür gelmesin sevdiğim Ne çıkar ki bekleyim bütün gece yolunu Kapım parmaklık olsun, gözlerinse celladım Ben artık azılı bir kaçağım Sevda yangınlarında beni aramayın. Viran olsun bağlarım yıkılsın dört bir yanım Kovalasınlar beni, arasınlar her zaman Yollarımı kessinler, ümitlerim kalmasın Ben artık azılı bir kaçağım Sevda yangınlarında beni aramayın. Yazılmasın şiirler söylenmesin hiçbir söz Bırak sabah olmasın bu yalancı dünyada Acılarını aldım, mutluluk sana kalsın Ben artık azılı bir kaçağım Sevda yangınlarında beni aramayın. Arif Baltacı
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|