www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Her Telden > Güncel Haberler ve Olaylar > Yurttan Haberler

Yurttan Haberler Yurttan Haberler Bu Bölümümüzde.

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-20-2009, 06:49 PM   #1
GooD aNd EvıL
Aşmış Üye

GooD aNd EvıL Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 98
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi : GooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond reputeGooD aNd EvıL has a reputation beyond repute
Varsayılan İngiliz turiste cinsel istismardan 7 yıl hapis

TATİL için geldiği İzmir'in Selçuk İlçesi'nde, İskoçya vatandaşı 20 yaşındaki M.V.G.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 27 yaşınaki İngiliz William Barker'e, 7 yıl hapis cezası verildi.

İngiliz William Barker, 2007 yılı Ekim ayında, ailesiyle birlikte Selçuk İlçesi Pamucak Beldesi'ne tatile gelirken burada tanıştığı İskoçyalı M.V.G.'ye ‘Cinsel İstismarda bulunmak’ suçundan gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. İzmir 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın iddianamesinde, sanık W.B.'nin, tatil yaparken tanıştığı M.V.G.'ye otel tuvaletinde cinsel saldırıda bulunduğu, parmağını cinsel organına sokarak kızlık zarını bozduğu ve bunun adli tıp raporlarıyla sabit olduğu belirtildi. 18 aydan bu yana tutuklu bulunan sanık William Barker, önceki duruşmalarda yaptığı savunmasında, suçlamaları kabul etmezken, “Barda hep beraber içki içiyorduk. Ben tuvalete giderken M.V.G. de geldi. O kadınlar tuvaletine girdi. Ben de erkekler tuvaletine. Tuvaletten çıktığımda M.V.G. halen tuvalette ve bağırıyordu. Bir sorun olup- olmadığını sorduğumda bana kanaması olduğunu söyledi. Ben kesinlikle yanına gitmedim” dedi.

Bugün, son kez hakim karşısına çıkan William Barker, beraatini istedi. Mahkeme heyeti, sanık Barker'e ‘Nitelikli cinsel istismar’ suçundan 7 yıl hapis cezası verdi. Türkiye'de tutuklu bulunan William Barker ile ilgili ‘The Sun Gazetesi' eşi F.B.'nin (Fino Barker) ağzından henüz duruşmalara başlanmadığı yolunda haber yapmıştı.
GooD aNd EvıL çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:43 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.