![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ....Ve son
…ve artık sensiz mi uyanacağım yeni güne günaydin canım diyen şen sesin olmayacak mı kömür karası gözlerin bakmayacak mı sevdayla gözlerime teninin kokusunu ellerinin sıcaklığını hissetmeyecek miyim söylesene kacabilecek misin sevdadan silebilecek misin ANILARINDAN....... 16/08/2006 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() __Sormasınlar-__
sen seni özlemenin ne olduğunu anlayamazsın bana sor istediğin dilde bin bir gece de anlatayım özlemi sayfalar dolusu yazayım ne olduğunu yalnızlığı sensizliğin nasıl acıttığını sor,sorsunlar anlatırım saatlerce günlerce ama bilmem vuslata ermenin mutluluğunu sormasınlar anlatamam duymadım teninin kokusunu tatmadım dudaklarının sıcaklığını sahi sıcakmı dır dudakların kor alevler gibi yakar tutuşturur mu tenime değdiğinde yoksa buz kesmiş gibi soğuk mu dondurur mu dokunduğunda dudaklarımı ellerin nasıl okşar bilmem ki narin bir çiçek tutar gibi mi yoksa hoyratça mı seversin bilmem ki hiç sarılıp uyumadım bilmem işte vuslatı sormayın bana sorun hasreti bana nasıl büyür çığ gibi içimde özlemini anlatayım sormuyorlarsa çıkarım dağlara taşlara gökte uçan yalnız kuşlara anlatırım özlemimi martıların kanadında yollarım sana sevgimi sormayın bana mutluluğu nedir bilmedim ben hiç vuslata ermedim ki......... 31-01-2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Agorada sen
karar verdim gök gözlüm seni unutacağım meyhanelerin en dertlisinde agora meyhanesinde karşimda oturacaksın sessizce bizim şarkımız çalacak öylece dinleyeceksin konuşmaya gücün yok suskunluğunu bozacak hüzün kokan kahkahalarım şerefine kadeh kaldıracağım ve gideceğim agora meyhanesinde pıkapta bizim şarkımız sen masada kalacaksın dönüp bakmayacağım geriye hoşçakal diyeceğim yüreğimden yüreğine sessizce...... 22/01/06 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arasan
dolaşıyorum sokaklarda gece karanlık caddeler kalabalık arar durur seni gözlerim adını sayıklar hecelerim nerdesin bir tanem nerdesin hangi ulaşılmaz yerdesin aklım yüreğim sende neden bir kez aramazsın nerdesin ne haldesin sormazsın yer yokmudur bana yüreğinde sığdıramazmısın bir köşeciğine oysa durup bir arasan bir sorsan bulacaksın beni sende 1/10/2004 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı sordular
bana seni sordular aşkı hatırlattılar seninle ilk tanışmamızı sonbaharın renklerini kızıllıkları yağmur sonrası çıkan gökkuşağı renklerin en güzelini yansıtan gülümseyen güneş ve gözlerin sonsuzluk gibi içinde huzur olan gözlerin ilk buluşmalarımız çocukça kahkahalarımız birbirimizi tanımaya çalışmalarımız başka gözlerle bakabilmeyi öğrenmemiz yaşama karşı bana aşkı sordular güzelim tek seninle paylaştıklarımı hatırladım sevmenin ne olduğunu yasadım seninle mutluluk göz yaşlarım geldi aklıma yüreğimin senin sevginle var oluşunu her mevsimi seninle yeniden sevdim bana aşkı sordular canım aklıma sana olan sevdam geldi yüreklerimizde söndüremediğimiz yangınlarımız kilometrelerde olsa arada sevgiyle yakınlaşmalarımız özledikçe daha da çok sevdiğimiz geldi........... 08-02-2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkın
aşkınla baharı getirmiştin bana kıpkırmızı açan güler misali tac edip takmışken başıma hasretin dağladı yüreğimi geçmiyor gurbetin günü gelmiyor özlemin sonu acarken solan kırmızı güller gibi solmadan aşkımız savurdu gitti rüzgar bizi aşkın buram buram hasret kokan sonsuzluğuna........ 03/09/2004 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ateşten gömlek
sevdan ateşten bir gömlek giydikçe yakan yaktıkça saran sardıkça ısıtan vazgeçilemiyen 17-01-05 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ayışığı
Seni sakladım sırlı *******imde Koynuma aldım sardım yüreğimde Kimseler bilmesin diye Güneş batarken dağların ötesinde Bulutlar bulanmışken kızıla Seni sakladım sadece kendime Görmesin kimseler diye Gece olup da örtünce aydınlığı Ay ışığı kuşatınca bizi Yaşarız sessizce sevgimizi Günler ayları aylar yılları kovalarken Geçip gitti yıllar Dilimde hasret türküleri Sigaramın dumanın da özlemin Sen benden ben senden uzak Sakladık sevdayı yüreklerimiz de Yok olurken ayışığında Bitiremedik bu özlemi... 20-01-2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Babam...
babam ela gözlü yakışıklı adamdı... anlatırlardı gençliğini. ozamanlar çok canları yakmış.. yakmışdı da o birtek birtek sevdalısına.. anneme yanıkmış.. birtek onun hasretınden gözyaşı dökmüş kavuşacağı günü hasretle beklemiş.. ne sevecen adamdı babam... benim babam... doyamadan sevdasına, doyamadan yavrularına, doyamadan bu yaşama, hayatının baharında henüz 43 yaşında göçüp gitti başka diyarlara. geride sadece onun için gözyaşı döken sevdasını,yavrularını bırakıp bir gün geldi....... yanlızlık zor geldi ki aldı bir yavrusunu koynuna......... en çok özlediğini küçük bebeğini... doğumunu özlemle beklemiş ama görememişdi.. onlar şimdi bab-oğul yatıyorlar koyun koyuna karacaahmet'de rahat uyuyun canlarım ama bilin ki ikinizi de çok özledim...... 24/05/2004 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana kalan
Zaman geçiyor Bana kalan Sensizlik Karanlıklar içinde Üşüyen yüreğimle Sel olup akan göz yaşlarımla Bırakıp gittiğin O sonu olmayan dar sokağın Köşesinde Beklerim seni Unutulmuş eşyalar arasında Hatırlarda dönersin diye 08-8-2005 Asuman Durbin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|