![]() |
|
Türkiye 2. & 3.Ligi Türkiye 2. ve 3.liginden haberleri bu bölüm altında paylaşabilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3523
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Konuşmaz, Tartan'ı ziyaret etti!
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altay'ın kulüp başkanı Niyazi Konuşmaz, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ı ziyaret etti. Konuşmaz ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Tartan, sporun profesyonellerin işi olduğunu, belediyelerin bu kurumlara destek veren birimler olması gerektiğini belirterek, şunları kaydetti: ''Sporda başarı her zaman ön plandadır. Şampiyon olduğunuz zaman sizden iyisi yoktur. Altay, geçen sezon play-off'ta Turkcell Süper Lig'e yükselme şansını kaçırdı. Ancak bu sene yeni yönetim kuruluyla birlikte, Turkcell Süper Lig'e yükseleceğine inanıyorum. Bu yolda kulübe elimden gelen her türlü desteği vereceğim.'' Altay Kulübü Başkanı Konuşmaz da yaptığı konuşmada, yeni sezon öncesinde gerçekleştirilen genel kurulda güçlü bir yönetimle işbaşına geldiklerini, hedeflerine ulaşmak için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. İhtiyaç duydukları mevkilere uygun futbolcuları aldıklarını ifade eden Konuşmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Kadromuzu en iyi şekilde oluşturup, bu sezon Turkcell Süper Lig'e yükselmek istiyoruz. Bu konunda bakanlığı sırasında da bizden desteğini esirgemeyen Konak Belediye Başkanımız Hakan Tartan'ı yanımızda görmek bizi onurlandırdı. Kendisi gerçek İzmirli olduğunu bir kez daha ispatladı. Hedefimize ulaşırken kendisini yanımızda hissetmek, bize güç sağlayacak.'' |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|