![]() |
|
Türkiye 2. & 3.Ligi Türkiye 2. ve 3.liginden haberleri bu bölüm altında paylaşabilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3541
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Değerlendirmelerde bulunan ve teknik direktör Turhan Özyazanlar, ekibi ve Sportif Direktör İsa Turan'ın bu sezonki en önemli transferler olduğunu söyleyen gurbetçi futbolcu, "Transferden konuşulacaksa bu isimler konuşulmalı" dedi.
Geçen sezon ortaya koyduğu performansla Kırmızı Beyazlıların en önemli isimlerinden olan gurbetçi futbolcu Turgay Gölbaşı, Bolu Gerede kampında bir çok konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Samsunspor´un şu ana kadar çok iyi iki transfer yaptığını ifade eden Turgay, "Bunlardan birisi Teknik Direktör Turhan Özyazanlar ve ekibi. Hocamız gerçekten çok ciddi bir transfer. Kaliteli, bilgili ve iyi çalıştıran bir isim takımın başına getirildi. İkinci transferimiz de Sportif Direktör İsa Turan. İsa hoca geldikten sonra takımda bir disiplin oluştu. Herkes büyük bir özveri ile çalışıyor. Yani transferden konuşacaksak bu isimleri konuşmalıyız. Bunu söylememdeki sebep, her şeyi baştan konuştular. Kurallara uyan kalır, uymayan bavulunu alır gider dediler. Böyle olunca da takıma bir ciddiyet geldi. Geçen sezon sorunlu denilen futbolcular kamp döneminin en çalışkan isimleri oldular" diye konuştu. "VOLKAN BENİ ŞAŞIRTTI" Kampın çok verimli geçtiğini söyleyen gurbetçi futbolcu, "Ben geçen sezon öncesinde Samsunspor ile kamp yaşamamıştım ama şu anda gerçekten çok verimli bir çalışma dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Ne kadar erken başladık desek de bu bir yılımızı dolduracak nitelikteki kamp. Hazırlıklarımızın geride kalanında beni en çok şaşırtan isimlerin başında Volkan geldi. Çalışmasıyla, hırsı ve istekli görüntüsüyle geçen sezondan çok farklı bir görüntü sergiliyor. Buna Sercan da dahil. Geçen sezon çok problemlerimiz vardı. Hem parasal anlamda, hem de disiplin anlamında büyük sorunlar yaşadık. Ama Turhan Özyazanlar ve İsa Turan hocamızın gelmesiyle birlikte takım olma yolunda büyük adımlar attık. Futbolda önce disiplin, sonra da oyun geliyor. Ve biz o disiplini yakalamış durumdayız" dedi. "GENÇLERE ŞANS VERİLMELİ" Şu andaki mevcut kadroya takviye yapılmasa da sıkıntı yaşanmayacağını düşündüğünü söyleyen Turgay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sıkıntıyı ancak sakat ve cezalımız çok olursa yaşarız. Eğer sezon boyunca bu problemleri yaşamazsak zirveye oynarız. Ama işi sağlama almak için en fazla 3 oyuncuya ihtiyaç duyulabilir. Çünkü bu sayı fazla olursa takım içerisindeki dengeler ve uyum bozulabilir. Artık gençlerimize şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Artık onlar da oynamak istiyor. İsmail, Tanju, Caner ve Atalay gibi genç oyuncularımız forma bekliyor. Eğer bu genç oyuncularımız yetersiz olarak düşünülüp de transfer yapılırsa bu politikanın yanlış olacağı kanaatindeyim. Ama 1-2 takviyeye kimse yok demez. Takımımız oturmuş bir takım artık. Geçen sene yendiğimiz takımları herkes biliyor. Eğer biz parasal sıkıntılar ve disiplin yönünde problem yaşamasaydık geçen sezon belki de Play-Off oynar, hatta Süper Lig´e çıkardık" "HOCAMIZIN SÖYLEDİKLERİ DOĞRU" Turgay, "Çalışmalarımızın temposu çok iyi. Hocamız dengeyi iyi buluyor. Sabah ağırsa akşam hafif, sabah hafifse akşam ağır yapıyor. Bu nedenle hocamız, ekibi ve sportif direktörümüz İsa Turan çok ciddi transferler. Turhan hocamızın söyledikleri ve yaptıkları doğru şeyler. Bizden istediklerini yerine getirdiğimizde güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Geçen sezon yaşadığımız sıkıntıları yaşamayacağımız düşüncesindeyim" dedi. "CENGİZ´E GÜVENİLMELİ" Gurbetçi futbolcu sözlerini şöyle tamamladı: "Takımdan gidenleri ciddi eksik olarak değerlendirmiyorum. Çünkü kadromuzda onların yerini dolduracak genç oyuncularımız mevcut. Önemli olan bu oyuncuları sahaya sürebilmek. Çünkü eğer takviye yapılırsa sonuçta gelecek oyuncular çok üst düzey isimler olmayacak. Açık konuşmak gerekirse bizim en çok ihtiyaç duyduğumuz mevki sol bek. Atalay´la birlikte bir sol bek daha olursa iyi olur. Ve bir de alınırsa forvete oyuncu alınmalı. Burhan ile iyi uyum sağlayabilecek bir isim takıma faydalı olur. Kaleci konusunda ise Cengiz´e güvenilmesi gerekir. Çünkü Cengiz´in geçen sezon Antalya’daki hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performans çok iyiydi. Görev verildiğinde belki birkaç maç hata yapabilir ama bunu hepimiz yapıyoruz. Gün geçtikçe Cengiz kaleyi başarıyla korur"
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|