![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12098
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() maLzemeLer...
125 gr badem 3 adet portakal 125 gr toz şeker Patates unu 6 yumurta YapıLışı... Bademin kabuklarını ayıklayıp havanda dövmeli İçine 3 portakalın suyunu dökmeli Portakalların kabuklarınıda inceden kesip bir güvece koymalı Üstüne toz şeker, biraz patates unu, altı ytumurtanın sarısını ekleyip karıştırmalı Bununda üstüne yumurta aklarını iyice çırpıp ilave edip bir teneke kutuya koyup hafif ateşte pişirmeli Pişince kesip bu parçaları fırında kurutmalı ... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|