![]() |
|
|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,907
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12116
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
FIRINDA KIZARMIS PILAV
MALZEMELER 2 su bardağı pirinç süt rendelenmiş kaşar peyniri tuz 1 kaşık tereyağ HAZIRLANIŞI Pirinci ılık suda 1 saat kadar beklettikten sonra iyice durulayın Pirinci 6-7 cm derinliğinde, 30 cm genişliğinde bir Pyrex kaba koyun Pyrex kabın dibini ve kenarlarını hafifçe zeytinyağı veya margarin ile yağlayın Soğuk sütü pirincin üzerine dökün (Süt pirincin üzerini 1 cm geçecektir) Tuzunu koyun Küçük küçük böldüğünüz tereyağ veya Becel parçalarını içine atın 200 derecede önceden ısıttığınız fırına koyun Pilav sütü çektikten ve üzeri hafif kızardıktan sonra fırından çıkarıp üzerine kaşar peyniri rendesini serpin Tekrar fırına verip iyice üzeri kızarıncaya kadar pişirin Fırından çıkardıktan sonra börek gibi keserek servis yapın![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|