![]()  | 
	
		
			
  | 
	|||||||
| Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. | 
		
		![]() ![]()  | 
	
	
| 
		 | 
	Konu Araçları | Görünüm Modları | 
| 		
			
			 | 
		#1 | 
| 
			
			
			
			 Aşmış Üye 
			![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007 
				Konum: İstanbul 
				
				
					Mesajlar: 50,907
 
				
				Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts 
Üye No: 43266
 
				İtibar Gücü: 12116  
Rep Puanı : 59275  
Rep Derecesi :   
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek 
				 | 
	
	
	
	
		
			
			   MalzemelerHamuru İçin 2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ 1 Adet Yumurta 1 Tatlı Kaşığı Tuz 6 Su Bardağı Un Yeterince Su Sosu İçin 1 Çorba Kaşığı Tereyağı 250 gr Kıyma 1 Adet Sivribiber 1 Çorba Kaşığı Salça Yemeğin Tarifi Unun ortasını havuz gibi açıp, yumurta, su ve tuzla yoğurarak hamur yapalım   Hamuru bezelere  ayırarak 15 dakika bekletelim  Bezelerden ince yufkalar açalım![]() Yufkaları küçük kareler şeklinde keselim   Yıldız şeklinde katlayıp, yağladığımız tepsiye  dizip, fırında kızartalım![]() Sosu için; kıymayı yağda kavuralım   Kıyılmış yeşil  biberi ekleyip üzerine bir bardak suda eritilmiş salçayı dökelim  Sarmısaklı  yoğurtla servis yapalım![]()  | 
| 
		 | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
		
		![]() ![]()  | 
		
	
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
		
  | 
	
		 |