![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 50,906
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12099
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() 12 beyaz lahana yaprağı 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı 1 soğan, ince doğranmış, 100 gr kuru fasulye, geceden ıslatılmış 600 ml tavuk suyu Tuz 1 yemek kaşığı domates salçası 1 limonun suyu Karabiber Yemeğin Tarifi Bir tencerede yağı ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada başka bir tencereye tuzlu su koyup bir taşım kaynatın ![]() ![]() ![]() Fasulyeleri süzüp tahta kaşıkla ezin ![]() ![]() Fasulye kanşımınından bir yemek kaşığını lahana yaprağının baş tarafına koyun, 2 tarafını kıvırarak yuvarlayın ![]() ![]() Kalan yaprakları büyük bir tencereye yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencerenin kapağını kapatıp bir taşım kaynatın ![]() ![]() Dolmaları sıcak bir tabakta servis yapın ![]() SERViS ÖNERiSi: Bulgur pilavıyla birlikte servis yapabilirsiniz ![]() ALIŞVERİŞ ÖNERiSi: Fasulyeleri pazardan alın ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|