![]() |
|
Türkiye 2. & 3.Ligi Türkiye 2. ve 3.liginden haberleri bu bölüm altında paylaşabilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 5 Thanked 16 Times in 15 Posts
Üye No: 4
İtibar Gücü: 3523
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bugüne kadar tek başına mücadele ettiğini ve bu sezon mutlaka şampiyonluk ipini göğüslemeleri gerektiğini hatırlatan Başkan Bayram Akgül, “Şimdiye kadar Adanaspor taraftarından küfür olmaması ve takımı desteklemeleri dışında hiçbirşey istemedim. Fakat Adanaspor'un geleceği için alınacak her kombine takıma büyük katkı sağlayacaktır. Kombine alan herkese teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum. Kombine alamayanlar ise zannediyorum yaz sıcağı ve şehir dışında oldukları için şu ana kadar alamamış olabilirler. Onlardan ve tüm Adanasporlular'dan kombineleri almalarını, hatta bitirmemiz konusunda çaba sarfetmelerini bekliyorum" dedi.
Başkan Akgül, Adanaspor'un bu sezon başarıyı yakalaması gerektiğini ifade ederek, “Damlaya damlaya göl olur. Bir kombineden bir şey olmaz demeyin. Taraftarımız çok istediği için maraton kombine çıkardık. Bu kombineleri bitirirsek Adanaspor'un önü açılacaktır” şeklinde konuştu.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|