![]() |
|
Bilim Ve Teknoloji Haberleri Bilim Ve Teknoloji`de ki tüm yenilikler tüm habeler ve aradığınız her şey... |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 6 Times in 5 Posts
Üye No: 50529
İtibar Gücü: 1273
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Canon’dan İş Verimliliğini Artıracak Yeni Yüksek Hacimli Tarayıcısı Serisi.
Canon imageFORMULA DR-9050C ve Canon imageFORMULA DR-7550C ![]() ![]() Kullanıcı dostu yeni üretim tarayıcıları ![]() Kullanıcı odaklı tasarım Diğer modellerde kullanıcıların olumlu buldukları benzersiz önden besleme ve tarayıcı çıkışı özelliğini koruyor. Operatör kontrol panelinin daha aşağıda konumlandırılmasıyla ergonomik tasarımın birleşimi ![]() ![]() Cihazlar ![]() ![]() Canon Avrupa Doküman Tarama Çözümleri Müdürü Sean Suematsu ![]() ![]() Yeni cihazlar ![]() Yüksek verimlilik ve geniş çapta tarama kapasitesi Canon’un yeni üretim tarayıcılarının hepsinde daha yüksek verimlilik sağlayan geniş kapasiteli ve esnek doküman besleme üniteleri bulunuyor. Bunlar büyük çapta toplu dokümanları kusursuz bir şekilde besliyor ve birçok dokümanın kalınlık ve boyutunu otomatik olarak ayırabiliyor. Bu tarayıcılar kağıdın çok kullanıldığı Finans ![]() ![]() ![]() Suematsu’nun verdiği bilgiye göre ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|