![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 32 Thanked 277 Times in 166 Posts
Üye No: 10190
İtibar Gücü: 1643
Rep Puanı : 14032
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Yaramaz ve bir o kadar da ağzı bozuk olan Can, sürekli
tırnaklarını yemekle meşgulmüş. Annesi bu huyunda vazgeçirmek için birgün; "Bak oğlum demiş; sakın tırnaklarını yeme karnın şişer." Can yine tırnaklarını yemeye devam edince, annesi canın parmaklarına lastik geçirmiş ve Can tırnaklarını bir daha yememiş. Anne bir gün komşusuna misafirliğe gidecek ve tabiki Can da beraberinde, ama annesi Can'a: "Bak oğlum sakın abuk subuk konuşma, yoksa seni bir daha götürmem" demiş. Derken komşularının kapısının zilini çalmışlar, komşuları hamile bir bayanmış. Can kadını böyle görünce; "Teyze ben senin karnının neden şiştiğini biliyorum" demiş, annesi Can'a kızmış, oğlum çok ayıp demiş, tabi kadında biraz utanmış ve kızarmış. Oturma salonuna geçilmiş, çaylar içilirken, Can yine; "Teyze ben senin karnının neden şiştiğini biliyorum." demiş, Anne yine kızmış, tabi bu birkaç kez tekrarlanınca, hamile kadın dayanamayıp ve de bilmediğini düşündüğü Can'a; "Söyle bakalım benim karnım neden şişmiş?" Tabi Can'a gün doğmuş, "LASTİKSİZ YEDİN DE Mİ?"
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
britneymadonna (05-05-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() eywallah kanka
|
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
4 Tane süper fıkra..+18 | CaKaLBoT | Adult eski arşiv | 3 | 11-07-2006 07:20 PM |
+18 süper fıkra | Angel of death | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-13-2006 09:28 AM |
+18 süper fıkra | Angel of death | Adult eski arşiv | 4 | 04-15-2006 02:09 PM |
bill gates ölürse (süper bi fıkra) | bluekeys™ | Eskiler (Arşiv) | 9 | 04-14-2006 10:53 PM |
süper iki fıkra:) | Darius | Eskiler (Arşiv) | 1 | 03-31-2006 04:03 PM |