![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Çizgi ötesi bir diyardan geliyordum. Ellerinde zilleri, çın çın eden rakkaseler gibi oynuyordu yaşam benimle. Ağır taşlar altında ezilen ellerim uğurluyordu seni her gece ve hasretinden ezik yüreğim kanlanıyordu bu gitmelerde. Güller bile çiçek açıyordu ve çamlar hiç solmuyordu soğuk gecelerde. Hoyrat esen yel, yağmuru sürüklüyor, cama vuran her damla gözyaşım oluyordu. Bedenim bitkin düşüyordu soluksuz cam kenarlarında ve bir çıban gibi kanayan yüreğim, delik deşik oluyordu bir kurdun tırnaklarında.
Kağıttan gemilere yüzdürüyordum sevdamı dipsiz bataklıklarda ve karanlık zindanlara, kelepçeli mahkumlara, vicdansız sultanlara emanet ediyordum, sonu olmayan bu gitmelere meydan okuyan aşkımı. Gitmeler ucuzdu ve bir o kadar buruktu bir parça limon kabuğunda. Bir dönüm toprak yeter miydi bir kalp gözünden firar eden bu sevdaya ya da bir damla gözyaşı az gelir miydi yağmurların ıslatamadığına? Özlemlerin en kötüsüydü seni yaşamak, en deli tutkusuydu rüzgarı nefesin, ateşi kanın hissetmek, çektiğin bir solukla boğulmak ve boğazına düğümlenen sancıyı sevdan bilmek. Azgın sularda, bir deli kasırgada aramak seni ve döneceğini bilmemek, sevmelerin en kötüsüydü seni bilmek ve sadece seni sevmek. Biliyordum, zamanım yoktu fazla. Zehir gibi bedenime yaydığın kanla uzanacaktım sonsuzluğa ve sen yine olmayacaktın yanımda. Sen gidecektin, ardından ben ve dayanamayacaktım bu ayrılığa. Elveda uçan kuşa, elveda artık sevdiğim, elveda pırıltılarıyla yakamozlara meydan okuyan yıldızlara, elveda.
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 139 Times in 45 Posts
Üye No: 4739
İtibar Gücü: 1709
Rep Puanı : 7362
Rep Derecesi :
|
![]() saol
selametle..
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 285 Thanked 300 Times in 86 Posts
Üye No: 2594
İtibar Gücü: 1973
Rep Puanı : 16049
Rep Derecesi :
|
![]() tesekkürler kanka...güsel olmus...
Ronaldinho Show Muhtesem müzik eşliginde... Daha büyügü var diyen varsa gelsin(Resimli) Erkekler Kadınlardan Ne Bekler??? (Resimli Anlatım) Hiç Nos Takılmış Bilgisayar Gördünüzmü? Kim 500.000 YTL İster (12.000 soru kapasieli ) Daha önce hiç >[KARINCA]< gördünüz mü? Atatürk ingiliz lorduna lafı oturtmuş... TÜrklerİn DÜnyaya İmzalari.......... ![]() Esprİlİ Erkeklerİn Özellİklerİ Yılın Fişi(tavsiye) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Üye No:
![]() kanka çok güzel olmuş valla tşk
|
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3261
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() hos eline sağlık ...
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yaşamak Böylesine Yaşamak | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-25-2007 09:53 PM |
Unutamam Senİ | didoş | Eskiler (Arşiv) | 6 | 07-10-2007 06:34 PM |
Senİ Sevİyorum... | sisligölge | Eskiler (Arşiv) | 1 | 08-01-2006 08:25 PM |
Senİ Ariyorum | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 3 | 06-10-2006 11:31 PM |
Senİ Sevİyorum | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 06-10-2006 10:08 PM |