![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3261
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Okul bahçesine Almanca şartı
Almanya'da yayımlanan Berliner Zeitung gazetesi muhalefetteki Yeşiller Partisi'nin yabancıların topluma uyumu konusunda 6 maddelik bir taslak hazırladığını yazdı. Taslağın en tepki çekicek kısmıysa muhalefet partisinin "okul bahçelerinde sadece Almanca konuşulmasından yana olduğunu" belirtmesi. Taslakta, bahçelerde Almanca konuşulması şartının devlet tarafından getirilmemesinin bu kararın öğretmen, veli ve öğrenciler tarafından gönüllü olarak alınmasının istendiği yazıldı. Taslakta ayrıca çok dilli eğitimin desteklenmesi gerektiği bu şekilde gençlerin mesleki eğitim şansının artacağı ifade edildi. Ailelere danışmanlık hizmeti verilmesine başlanması gerektiği kaydedildi.
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Üye No:
![]() paylaşım için saol kanka
|
![]() |
![]() |
#3 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 4 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 5750
İtibar Gücü: 1453
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() avrupa be dostum..bu haberi duydugumda hiç sasırmadım..inanın bana üniversitedeyken almanca hocamız anlatmıstı..ilk gurbetçi olarak giden türkleri nükleer santrallerin çöplerini temizletmek için çalıştırıyorlarmış..nasıl ama biliyormusunuz:koruyucu elbise olmadan ve cıplak elle...temizleyin temizleyin siz türklere bişey olmaz diyorlarmış..calışanların hepsi kanserden ölmüş ve aileleri tazminat davaları açmış..ilk başta vermiyeceklermiş ama davacılar insan hakları mahkemelerine gideceklerini söyleyince kimselere birsey söylememe şartıyla ailelere para ödemişler ve bu konuda kapanıp gitmiş..bu insanlar çok acımasızlar cook..
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çarptığı çocuğu hastane bahçesine bıraktı | styla45 | Yurttan Haberler | 0 | 04-05-2010 03:32 PM |
Gaz bombaları okul bahçesine düştü | GooD aNd EvıL | Yurttan Haberler | 0 | 05-14-2009 05:35 PM |
Okul Çıkışı Kızı Evine Götürmüş [Okul Formasına Dikkat] BoL BoL Caps | pris0nb | Adult eski arşiv | 3 | 12-03-2008 10:53 PM |
Bahçesine sera yapıp kenevir ekti 16 Temmuz | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2008 04:54 PM |
06/26/07 - AKP, cami bahçesine seçim bürosu açtı | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-26-2007 10:12 AM |