![]() |
|
Þiirler Ve Güzel SözLer Aþka dair Þiirler Ve güzel Sözler |
![]() ![]() |
|
Konu Araçlarý | Görünüm Modlarý |
![]() |
#1 |
Geçerken Uðradým
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2010
Yaþ: 34
Teþekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 98587
Ýtibar Gücü: 1147
Rep Puaný : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlattýkça kýþ vuruyor satýrlarýma
Anlattýkça üþüyor, anlattýkça ýsýnýyor yüreðim. Bugün sardunyalarým da açmadý Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaþayamadýklarým Sensiz soluyorum anlayacaðýn Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mýsýn, Var mýsýn, yok musun? Bir tek þeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yýkýlarak Aklýma her geldiðinde aðlayarak.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uðradým
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2010
Yaþ: 34
Teþekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 98587
Ýtibar Gücü: 1147
Rep Puaný : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Asýr tuvalinde, karanlýk fýrça dansý
Resim biçare, geceye yontuk balansý Siyahýn filizi yarasa, öbek öbek Aydýnlýðýn hasretine aðlar kelebek Beyinde kara perde, saða tos sola tos Ruh pespaye, mantýk komutlarýna paydos Kaktüse zemin, baykuþa emanet baðlar Gülün hasretine gülün kokusu aðlar Gökkuþaðý mecnun, ala hasret dokusu Aðlar gülün ak rengine gülün kokusu Kor sinede sevdalý umman, fokur fokur Billurdan buharý aydýnlýk yüklü yaðmur Her damla dolunay, gündüze selâm gece Ve gülün Kokusu, güle aðlar sadece Gözyaþý tohum, meyve gül süvarileri Güneþ nazarlý aydýnlýk havarileri Yiðit öte kýyýda, su med, þubat soðuk Aðlar gül süvarileri boðuk mu boðuk Asýr aðlar, peþinden ýþýk ýþýk süzülen Damlalarýn sýrdaþý, tabloya son gülen |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanýcýlar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|