![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 120 Thanked 157 Times in 93 Posts
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1643
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Kadın aldatınca...?? Aldatmanın erkeklere mahsus olduğu düşünülür. Oysa kadınlar da eşlerini aldatabiliyor. Nedenleri ise çoğu kez yeterince ilgi görmemek... ![]() Aldatmanın varsayımı bile tüylerimizi diken diken etmeye yetiyor. Ama, bir eşimiz ya da sevgilimiz varken bile, çoğumuzun gözü fıldır fıldır, "ikinci eş"lere kayıyor. İşte, kadınların aldatma nedenleri... * Aslında beni hiç sevmemiş... * Kalbimi bir başkasına kaptırdım, hiç de fena olmadı! * Meğer beni aldatıyormuş! * Son zamanlarda bana kötü davranıyordu. * Sekiz yıllık ilişkimiz boyunca bir kez olsun beni kıskandığını söylemedi. * En yakın kız arkadaşıma kur yaparken yakaladım. * Bana, göğüslerimin küçük olduğunu söylüyordu. * Bir gün olsun bana "Seni seviyorum" demedi, intikamımı böylece aldım. * Her akşam, "Çok işim var, geç gelebilirim" teranelerini dinlemekten bıkmıştım. * Hayatımda ilk kez saçımın rengini değiştirdim ve fark etmedi bile... * Benimle ilgilenmiyordu, şimdi belki ilgisini çekerim. * Sevişmeden önce bana iltifatlar yağdırıyor, seviştikten sonra ise beni aşağılıyordu. Bunu çoktan hak etmişti. * Gereksiz kıskançlık triplerine dayanamıyordum. "Sağa bakma, sola bakma, o kimdi, yoksa eski sevgilin mi..." İşte, şimdi yeni bir sevgilim var... * Karşılaştırma yapabilme imkanım olsun istedim. Oldu... * Benim evimde, benim odamda, benim yatağımda bir başkasıyla yakaladım ve adam bana hala, "Hayatım inan, seni çok seviyorum" diyor. * Uzun zamandır ondan şüpheleniyordum, gerçeği öğrenmeden zeytinyağı gibi üste çıkayım istedim. * Kendime olan güvenimi yenilemek istedim, birden fazla erkek tarafından arzulanmak hiç de fena sayılmaz. * İkide bir, "Çok şişmanladın" diyerek gerçekleri hatırlatıyordu. Oysa beni böyle de beğenenler var. Bunu ona kanıtladım! * Tipik Türk erkeği triplerinden onca yontmama rağmen kurtulamamıştı, belki şimdi kurtulur! * Onu özledim ve o çok uzaklardaydı. * Bana acı çektirmekten zevk alıyordu, o da acı çeksin istedim. * İşini bana tercih ediyordu. * Annesinin eteğinden kopamadı, ben de... * Her şeyiyle o kadar mükemmeldi ki... Çok yakışıklı, çok başarılı ve çok zengin... Bu kadarına dayanamadım! * Meğer sevişmelerimizden zevk almıyormuş. Ve bunu bana bugüne kadar bir kere olsun belli etmedi! * Arabasına benden daha çok önem veriyordu. Böyle bir derse ihtiyacı vardı. * Onunla mutsuzum, bencilin tekiydi!
![]() |
#2 | |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3260
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
![]() su 2 si biraz enteresan ![]() ![]() paylasım icin sağol eline sağlık
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() paylasım icın cok saolll
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Etme: 120 Thanked 157 Times in 93 Posts
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1643
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi :
|
![]() aldatmanın mantıklı bir bahanesi olamaz ama iş ilgisizlikten kaynaklanıyorsa ona bi şey diyemem..
bence bir ilişkide en katlanılamayacak durum ilgisizlik...
![]() |
#5 |
Geçerken Uğradım
Teşekkür Etme: 0 Thanked 7 Times in 6 Posts
Üye No: 8368
İtibar Gücü: 1446
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bu konu için saol......
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kadın Yüzümü Çekme A.mımı Çek diyor Adam Girip Cıktıkca Kadın İnliyor Sesli 14mb | xertesi | Türk Video | 0 | 03-26-2010 11:24 PM |
Taş Gibi Kadın Genç Oğlana Veriyor Kadın Çok Seksi Ve Dolgun | HardSex | Yabancı Adult Videolar | 0 | 02-28-2010 10:41 PM |
Taş Gibi Kadın Genç Oğlana Veriyor Kadın Çok Seksi Ve Dolgun | HardSex | Yabancı Adult Videolar | 0 | 02-16-2010 10:25 PM |
Kadın Yüzümü Çekme A.-mı Çek diyor Adam Girip Cıktıkca Kadın İnliyor Sesli | ediz_denge | Capsiz Ve Sorunlu Videolar | 1 | 01-06-2010 12:22 AM |
Kadın aldatınca... | GeCeLeR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 10-10-2006 09:36 PM |