www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 04-12-2006, 09:37 PM   #1
ayten
Daimi Üye

ayten Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 120
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1643
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi : ayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond repute

Kadın aldatınca...??

Aldatmanın erkeklere mahsus olduğu düşünülür. Oysa kadınlar da eşlerini aldatabiliyor. Nedenleri ise çoğu kez yeterince ilgi görmemek...

Aldatmanın varsayımı bile tüylerimizi diken diken etmeye yetiyor. Ama, bir eşimiz ya da sevgilimiz varken bile, çoğumuzun gözü fıldır fıldır, "ikinci eş"lere kayıyor.

İşte, kadınların aldatma nedenleri...

* Aslında beni hiç sevmemiş...

* Kalbimi bir başkasına kaptırdım, hiç de fena olmadı!

* Meğer beni aldatıyormuş!

* Son zamanlarda bana kötü davranıyordu.

* Sekiz yıllık ilişkimiz boyunca bir kez olsun beni kıskandığını söylemedi.

* En yakın kız arkadaşıma kur yaparken yakaladım.

* Bana, göğüslerimin küçük olduğunu söylüyordu.

* Bir gün olsun bana "Seni seviyorum" demedi, intikamımı böylece aldım.

* Her akşam, "Çok işim var, geç gelebilirim" teranelerini dinlemekten bıkmıştım.

* Hayatımda ilk kez saçımın rengini değiştirdim ve fark etmedi bile...

* Benimle ilgilenmiyordu, şimdi belki ilgisini çekerim.

* Sevişmeden önce bana iltifatlar yağdırıyor, seviştikten sonra ise beni aşağılıyordu. Bunu çoktan hak etmişti.

* Gereksiz kıskançlık triplerine dayanamıyordum. "Sağa bakma, sola bakma, o kimdi, yoksa eski sevgilin mi..." İşte, şimdi yeni bir sevgilim var...

* Karşılaştırma yapabilme imkanım olsun istedim. Oldu...

* Benim evimde, benim odamda, benim yatağımda bir başkasıyla yakaladım ve adam bana hala, "Hayatım inan, seni çok seviyorum" diyor.

* Uzun zamandır ondan şüpheleniyordum, gerçeği öğrenmeden zeytinyağı gibi üste çıkayım istedim.

* Kendime olan güvenimi yenilemek istedim, birden fazla erkek tarafından arzulanmak hiç de fena sayılmaz.

* İkide bir, "Çok şişmanladın" diyerek gerçekleri hatırlatıyordu. Oysa beni böyle de beğenenler var. Bunu ona kanıtladım!

* Tipik Türk erkeği triplerinden onca yontmama rağmen kurtulamamıştı, belki şimdi kurtulur!

* Onu özledim ve o çok uzaklardaydı.

* Bana acı çektirmekten zevk alıyordu, o da acı çeksin istedim.

* İşini bana tercih ediyordu.

* Annesinin eteğinden kopamadı, ben de...

* Her şeyiyle o kadar mükemmeldi ki... Çok yakışıklı, çok başarılı ve çok zengin... Bu kadarına dayanamadım!

* Meğer sevişmelerimizden zevk almıyormuş. Ve bunu bana bugüne kadar bir kere olsun belli etmedi!

* Arabasına benden daha çok önem veriyordu. Böyle bir derse ihtiyacı vardı.

* Onunla mutsuzum, bencilin tekiydi!
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
nike46 (04-12-2006) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 04-13-2006, 01:06 AM   #2
๏๒รєรรเ๏ภ
Forum Aşığı

๏๒รєรรเ๏ภ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 337
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3260
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi : ๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute๏๒รєรรเ๏ภ has a reputation beyond repute

Alıntı:
* Her şeyiyle o kadar mükemmeldi ki... Çok yakışıklı, çok başarılı ve çok zengin... Bu kadarına dayanamadım!

* Meğer sevişmelerimizden zevk almıyormuş. Ve bunu bana bugüne kadar bir kere olsun belli etmedi!
1 ncisi icin yorum yapmiyorum ... )))

su 2 si biraz enteresan mesela sevişirken zevk almadığını soylese adam nolcak kadın farklı seylermi yapicak adama zevkmi pompalicak

paylasım icin sağol eline sağlık

LÜTFEN
๏๒รєรรเ๏ภ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-20-2006, 01:21 PM   #3
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

paylasım icın cok saolll
Old 04-20-2006, 02:07 PM   #4
ayten
Daimi Üye

ayten Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 120
Üye No: 2098
İtibar Gücü: 1643
Rep Puanı : 9080
Rep Derecesi : ayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond reputeayten has a reputation beyond repute

aldatmanın mantıklı bir bahanesi olamaz ama iş ilgisizlikten kaynaklanıyorsa ona bi şey diyemem..
bence bir ilişkide en katlanılamayacak durum ilgisizlik...
Old 04-29-2006, 06:43 PM   #5
pinkflower_15
Geçerken Uğradım

pinkflower_15 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 8368
İtibar Gücü: 1446
Rep Puanı : 360
Rep Derecesi : pinkflower_15 is just really nicepinkflower_15 is just really nicepinkflower_15 is just really nicepinkflower_15 is just really nice

bu konu için saol......
pinkflower_15 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı